U mnie nie przezimowały szałwię,
Nie mam zimujących. Irysów mam kilka.
Ale te co mam to też cieszą.
Syberyjski u mnie już sporą kępę zbudował i fajnie. niech kwitnie
Nie miałam do tej pory takiego doświadczenia ogrodniczego,żeby drzewa mi padały przez jakieś szkodniki. takie jak ten karczownik.Ech
nie miałam czasu ostatnio ale jutro poszukam tych kostek. Może będę wiedzieć w ogrodniczym ?
Szkoda Elu i twoich drzewek.
Dzięki za cenne rady co do rododendrona
Tak zrobię.Tylko muszę kupić to wszystko.
Znam te pejzaże, cudowne Wspaniałe miejsce do mieszkania i jak wiele już zrobiliście.
Mam nadzieję, że usytuowanie trochę odległe od obleganych w sezonie jezior? Bo ruch turystyczny intensywny. Jakie drzewa zostały?
Pod reglami wejście prawie do wszystkich dolin w Tatrach. Często kiedyś bywałam w Zakopanem. Kiedyś wybrałam się z Mają na 2 tygodnie i zwiedziłam dużo nawet weszlysmy na Kasprowy. Bardzo mi się podoba Dolina Białego potoku.Teraz bym już nie weszła też ze względu na nogi. Tylko po płaskim.
Dorotko pięknie wyglądasz nie wtajemniczony nie powiedziałby że masz takie problemy ze zdrowiem.
Najważniejszy jest silna wola i ochota do życia.
Powojnik piękny.. jaka szkoda, że u mnie magnolia, powojnik Montana nie mogą specjalnie rosnąć.
IRYSKOWO
Moc fioletów, ale każdy inny, uwielbiam ten kolor. Jakbyście kiedykolwiek spotkały istotę w fioletowych spodniach, fioletowym szalu, fioletowej kurtce i czapce fioletowej (wersja zimowa ) to na pewno będę ja
I żeby nie było, że człowiek tylko fioletami żyje - trochę słonecznej żółci. Zakwitły iryski wodne w oczku: