Taras będzie miał kształt prostokąta - i obejmie słupy (czyli one będą stały na tarasie a nie obok jak teraz). nie będzie ściętych rogów - nareszcie!
Tak jak jest wybrana trawa w narożniku tak będzie wyglądal taras
The Fairy - pokłada się na wszystko, kamyk, kostkę, bukszpan...na początku mnie to drażniło, ale teraz myslę, że ma to swój urok, choc wielkoscią kwiatów i pokrojem odbiega od reszty...
Witam ponownie!
moje bidaki oprócz jednego, jeszcze zipią twardziochy z nich.. większość z nich ma ładne przyrosty, zasługa koktajlu Magji i oszczędnego podlewania.. w czas weszłam na forum, by nie wykonczyć krzaków do końca.. odgarnęłam mój nowobogacki kamień spod rh i jeszcze bardziej nowobogacko ujęłam je w kółeczka z korą na wierzchu. Teraz robię rh prysznic, spryskuję kamień i chyba dobrze to znoszą.. z wyjątkiem dwóch.. jakoś cienko u nich z przyrostami.. łudzić się na poprawę, czy odpuścić?
ten ma zawsze zwinięte liście.. czy to taka odmiana?
Usiadłam sobie ciemną nocą,okrągły,jasny świecił w konary drzew było cicho i pięknie.Na rabatach mogłam tylko zobaczyć białe punkty lilii i przemykające między roślinami słodkie świetliki.
Jutro będzie kolejny,piękny dzień świerszcze zagrały koncert z pewnością tylko dla mnie ...))
piękny, liryczny tekst i jakie ujęcie ostróżki
tego koncertu zazdroszczę
Irenko to znaczy,że leje czy nie masz świerszczy ???
lało i świerszczy nie słychać, raczej rzadko u mnie
ale za to żaby potrafia koncert dawać