A obwódki bukszpanowe czekają na fryzjera. Lawenda, mimo że mocno wymarazła szaleje...
Rodgersja mimo, ze wymroziło ją odbija
A pluskiwca, którą Pan Złota rączka chciał zadeptać mężnie się pręży
Marzenko ślicznie ile kuleczek wow - superowo to wygląda.......a obwódka z bukszpana w połączeniu z lawendą bosko Ja u siebie też mam do obsadzenia w kole właśnie bukszpan-obwódka zewnętrzna i obwódka wewnetrzna lawenda.
Takie połączenie uważam za wyjątkowe.A u ciebie w tym kwadracie i jeszcze dodatkowo ten bukszpan na nóżce - bomba Aż szkoda że u siebie nie mam gdzie wcisnąć takiego kwadracika
Odchwaszczanie, odchwaszczanie, podlewanie, podlewanie , ... to dzisiaj główne zajęcia moje i M.
A potem szybciutko do domu, bo EURO trzeba było zainaugurować.
Wyrzucając kolejne wiaderko chwastów na kompostownik pomyślałam, ze będzie z nich chociaż jakiś pożytek
Piękna ta róża! Doczekałaś sie Jolu kwitnienia
U mnie też M. kukał na zegarek!!dzisiaji jutro dalej plewionko, bo masakra sie zrobiła!!
Doczekałam, doczekałam A jutro pewnie ta będzie przyciągać mój wzrok
Dziś jeszcze mogłam cieszyć się bodziszkiem
Ale ma pączków!! zrób fotkę!!koniecznie.
A bodziszek wielkokwiatowy zamawiam.Bo nie mam!! Mam korzeniasty .Możemy zrobić machniom!
kwitnienie róż już tuż tuż . paki prawie w rozkwicie . już nie mogę się doczekać
Też Alinko kukam na moją różankę ,bo posadziłam na wiosnę w miejsce przemarzniętej!
Twoja z przywrotnikiem będzie taka stylowa! koniecznie opstrykaj ,bo jestem ciekawa jakie masz róże w niej