Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

anula_wn 10:59, 17 lip 2012

no widzisz Bocku, czyli trza ciąc i rwac, inaczej kłosóweczka mało elegancka się robi... dzisiaj zabieram się za swoją ! dzięki za foto
Tess 15:53, 17 lip 2012

bociek napisał(a)
Wczoraj moje biale futro (kot) upolowalo czarne futerko

Futro chodzi dumne i zazadalo ekskluzywnej kolacji w zamian za trofeum

Wypożycz to białe futro, pliiiis

Boćku, jestem w trakcie czytania Twojego wątku, bo choć już widziałam te cudności tarasowe (skarpę), to tak mnie zaintrygowały te zmiany, że chcę całą historię poznać.
Milka 16:07, 17 lip 2012

betysia napisał(a)

Ewus, z samego rana jak cieple buleczki swieze zdjecia klosowkowe dla Cie

te jalowce doprowadzaja mnie do lez, ale M chce je zatrzymac

rzuty z gory, nie umiem przestawic

Wiam moje bocki kochanienkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alez cudenka tu masz kobieto, fantastyczny, orginalny pomysl ale jaki efekt!!!!!!
a co bedzie jak sie rozszaleja i rozwina skrzydla ???? tz te cudenka na rabatach !!!!
o o twoje skrzydelka jestem calkowicie spokojna!!!!
pozdrawiam straszliwie mocno i buziaki zostawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasiu, podziwiam pomysł, fajnie to wygląda, nieźle się rozrasta, ale ten jałowiec albo wywal, albo zrób mu strzyżenie, bo mi psuje cały twój oryginalny pomysł z roślinami ułożonymi tarasowo
Matka 19:53, 17 lip 2012

Nie mogę już patrzeć, nie mogę...
Bogdzia 20:05, 17 lip 2012

Widzę ze ciągle trwają zachwyty nad tarasami na skarpie. Ja sie już zachwycałam więc idę dalej.Pozdrawiam serdecznie.
Elfik 20:09, 17 lip 2012

Bociusiu - tarasikowiec jest super!!! Chłonę Twoje wskazówki trawkowe, wygląda na to, że jak przestanie lać (no, nie leje cięgiem, ale co chwilę chlusta mocno) - to muszę i ja poprzycinać.
Gratulacje dla Twojego futra, ale i moje dochodzące pięknie się spisało, bo sąsiadowi w darze złożyło... karczownika! I wygląda na to, że mojego, bo u mnie była straszliwa dziura wgłąb wzduż rynny i druga przy tarasie. To zwierzydło jest straszliwie duże - jak średni szczur!!!
Co wyrywam skrzypa, to o Tobie myślę, bo jednak wyrywanie - to u mnie dość skuteczna metoda, choć żmudna.
Buziaki!
bociek 20:43, 17 lip 2012

pagap napisał(a)
[
Witaj, twoj ogrod rowniez jest sliczny, bardzo mi sie podobaja te kepki traw, napewno jak sie rozrosna beda pieknie wygladaja. Wlasnie ja planuje w przyszlym roku tez posadzic kilkanascie traw przy sobie Widze zerowniez lubisz obrzeza z podkladow pozdrawiam

Witam i serdecznie zapraszam jednoczesnie dziekujac za tyle cieplych slow
Trawy sa cudowne i nadaja taki fajny klimat. Posadz koniecznie. Pozdrawiam i dzieki za odwiedziny
bociek 20:46, 17 lip 2012

betysia napisał(a)

Wiam moje bocki kochanienkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alez cudenka tu masz kobieto, fantastyczny, orginalny pomysl ale jaki efekt!!!!!!
a co bedzie jak sie rozszaleja i rozwina skrzydla ???? tz te cudenka na rabatach !!!!
o o twoje skrzydelka jestem calkowicie spokojna!!!!
pozdrawiam straszliwie mocno i buziaki zostawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O raju, Beata, dzieki, mam nadzieje, ze sie rozwina te skrzydelka Moje czasami podciete, ale wciaz gnam do przodu

Merci Kochana, merci i zapraszam serdecznie.

Sciskam
Konstancja30 20:46, 17 lip 2012

Kasiu ... zgodnie z sugestią wyszłam na spacer po "boćkowym raju" aby pazernie się rozejrzeć i zapałać ... przycupnąwszy tu i tam ... po konsultacji z tym ciumkającym po forum małżem ... doszliśmy do skromnego wniosku ... Ty plus futro i tyle ile uniesiesz wraz z domownikami przenosicie się do tojeści a my tam skąd te zdjęcia ... po prostu nie mogłam się zdecydować a tylko futro zastrzegłaś ... jak widać byłam łaskawa )) ...

bociek 20:47, 17 lip 2012

Lena, Malgosia, Monika, bardzo, bardzo Wam dziekuje. To dla mnie szalenie motywujace, jesli komus podoba sie to co robie