Aniu dążyłam do tego obrazka i rzeczywiscie bardzo mi sie podoba. Dzisiaj gdy ich tło sie uspokoiło (wycielam przekwitające tulipany) wygladaja naprawdę fajnie
To fioletowe to moje azalie. Wszyscy zapominają, ze mam chyba z 20 azali
Mało prawdopdoobne aby stipa pożarła mi roze, bo róże rosna mi wysokie (najwiecej mam austinek) i maja łyso w nogach. Zatem stipa bedzie idelana, na razie nie moze się w tym miejscu przebić stipa i rozrosnąć.
Ensata róże i bukszpany to dla mnie podstawowy duet, bez ktorego nie wyobrazam sobie ogrodu
Mozesz, ale ja chyba zlikwiduje te stipę i czosnki... Ma być hakone w bukszpanch....ale jeszcze nie wiem.....
Znow stipa rosnie jak szalona, za chwile pożre mi bukszpany, chyba muszę ja rozrzedzić , planowałam ja przenieśc w róze.
Ewa, stipa tam na pewno jest, chyba tylko tak wyszła na jednym zdjęciu jakby była żółta. Wydaj mi się, że Magda nie wymieniała innej nazwy jeśli chodzi o tą rabatę.
Carex elata aurea jest żółta i da radę na słońcu tylko musi mieć wilgotno..
Warzywka zaskakują mnie codziennie - już sprawdzam, czy rzodkiewki duże
Skrzynka w formie schodków Mam nadzieję, że teraz borówki będą rosły, bo są w słońcu i mają dobrą ziemię Stipa też ruszyła, ale Twojej już nie dogoni
No i moja stipa z nasionek które dostałam od Kasi Kasya.
Siałam pod koniec lutego, na początku ładnie rosła, teraz coś stoi w miejscu a słoneczka brak
nie wiem kiedy będzie można ją do gruntu posadzić?
stipa ażnie wiarygodna, pięknie, i czosnki w niej jak na pinie, paiętam że dążyłaś do takiego obrazka. Pięknie!
Wyobraż sobie ze ni wyciełabyś liści... wszystko byłoby popsute...