u nas w nocy znów przymrozek :/ chyba jak najszybciej muszę zadołować moje przedszkole!
co do rabaty, trudno jaka będzie taka będzie doświadczenie też muszę nabierać, a bez błędów pewnie się nie obędzie! nie mam takiej wiedzy, ale co tam wszystko jest dla ludzi mój em i tak mi zawsze powtarza, że będzie ładnie, bo to będzie nasze
miłego słonecznego tygodnia
pozdrawiam
Tess czy ty widzisz jakie zmiany u ciebie. Odkąd jestem na ogrodowisku i widziałem jak planujesz swoje nasadzenia nocne rozmowy hi hi hi Efekt jest wspaniały moje gratulacje
Marzenko, byłam od piątku na wsi i net fiksował i odmawiał współpracy.
Ale widzę, że już posadzone i zima może przychodzić
Możesz być z siebie zadowolona.
Miłego tygodnia
To "przedszkole" pięknie w skrzyneczkach się prezentuje, ale chyba na zimę je w doniczkach zadołujesz?
Masz rację - najtrudniej zacząć. Ale nie myśl, że tylko Ty przesadzasz - u wszystkich chyba roślinki wędrują z flanki na flankę
Przymrozek i u mnie był (nad Rozlewiskiem) i to duży - dalie zmroził całkowicie.
Miłego tygodnia
Ewo, najpierw odpowiem na pytanie zadane u mnie: nie wiem.
W necie piszą, że każde stanowisko jest dla hortensji Magical Candle dobre.
A ja dopiero drugi rok mam te hortki, więc doświadczenie marne.
Te w W-wie mają mało słońca, a ponadto pożarły je miskanty. Ani razu nie przebarwiły się na różowo.
Natomiast te na wsi pięknie się przebarwiły - mają słońce przed południem i potem pod wieczór.
Jestem tu nad Rozlewiskiem stop.
Net głupieje stop.
Wczoraj pozwolił mi wysłać tylko dwa posty stop.
Zima nadchodzi tu wielkimi krokami stop.
Nocne przymrozki zmroziły przedwczoraj dalie stop.
Dzisiaj jest biało od szronu stop.
Za to w ciągu dnia panują letnie upały stop.