Słuchajcie... mam takie pytanie do osób które się trochę więcej znaja ode mnie..
Chce potwierdzić czy to jest napewno cyprysik groszkowy filifera aurea nana?
Kupiłam kilka sztuk i były pod taką nazwą , ale jak na nie patrzę to nachodzą mnie watpliwościo bo jakieś krótkie mają te włosy Czyżby dlatego , że młodziutkie sa jeszcze?
Posadziłam żurawki. Są w trzech odmianach "Chocolate ruffles", "Peach crisp" i "Mahogany". W przyszłości dokupię "Peach crisp" i tylko takie tam będą.
Obwódka z trzmieliny własnoręcznie ukorzenianej. Posadzę jeszcze jedną większą kulkę lub trzy małe z bukszpanu.
Słuchajcie... mam takie pytanie do osób które się trochę więcej znaja ode mnie..
Kupiłam kilka sztuk i były pod taką nazwą , ale jak na nie patrzę to nachodzą mnie watpliwościo bo jakieś krótkie mają te włosy Czyżby dlatego , że młodziutkie sa jeszcze?