Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Madzenka 23:54, 09 lip 2012

Bożenko jestem zaszczycona , że z moją imienniczka zagościłam w wierszu jubileuszowym Dziękuję i dołożę wszelkich starań aby sprostać oczekiwaniom

I chyba nie pójdę dzisiaj spać dopóki nie ustrzelimy tysiączka i wypijemy szampana !!!
Ojoj zaczęłam stronę 999!!!!!
jotka 23:57, 09 lip 2012

I ja w wierszyku umieszczona
czuję się zaszczycona

Za każdą stronę, każdy post dziękuję
i niech Bożenka już dłużej nie kokietuje
tylko swój wątek ku naszej radości kontynuuje

Martek 00:00, 10 lip 2012

Bogdzia napisał(a)
Irenko, Agnieszko, Marto, Agatko, Pszczółko i Aniu Monte. Miło jest mi jesli chcecie przebywac w moim wirtualnym towarzystwie ale z tego co piszecie to spodziewacie się że nadal będę pokazywac ptaki, zwierzątka pisac bajki itd a ja własnie myśle ze przebywając w jednym miejscu już wszystko opisałam.Nie spodziewam się więcej nowych wydarzeń bo co w koncu może sie zdarzyc w jednym ogrodzie i to był powód że chciałam sie wycofac ale ponieważ już powiedziałam że zostaje to słowa dotrzymam ale bardzo ciekawych rzeczy raczej się nie spodziewajcie.

Przyjaźń to zbyt śmiałe określenie,ale ważniejsza od "sensacji"jest ogrodowa znajomość .Nikt nie obarczy cię Bożenko jakimś zobowiązaniem
Ogrodowisko przeżyje beze mnie,ale bez ciebie absolutnie
Madzenka 00:03, 10 lip 2012

Czekamy na szampana!!!!
grapaka 00:13, 10 lip 2012

To ja już dziś składam gratulaki na tysiączkajestem pełna podziwu i uznania dla twórczościrównież tej ogrodowejpozdrawiam
hanka_andrus 00:18, 10 lip 2012

Bożenko,u Ciebie byłam,ogród obejrzałam,na ławeczce posiedziałam,o Bożym świecie zapomniałam!
I za taką możliwość,Tobie dziś dziękuję i Tysięcznej strony serdecznie winszuję!
A czy będziesz pędzić cwałem,czy tylko truchcikiem,zawsze tutaj zajrzę netowym lufcikiem!
Z perspektywy lata-w zimie nic ciekawego w ogrodzie nie bywa,szron dookoła,skowronek nie śpiewa,
Ale życie niesie wór prezentów w darze,a co w tym worze? Czas niedługo pokaże......

weronika77 00:30, 10 lip 2012

Bożenko gratuluję poezji na urodziny Ogrodowiska, podziwiam Twoją spostrzegawczość, błyskotliwość, kulturę, o wiedzy już pisałam.
I wyciągam znów szampana na "1000 stron", nie patrząc na późną porę.
Gardenarium 01:52, 10 lip 2012

Przeniesione z wizytówek

Beata73 napisał(a)
Bogdziu powiedz jak ty to robisz że te twoje Rododendrony takie ładne , moje takie wypłochy te za hortensją

Instagram Ogrodowiska
Mala_Mi 05:11, 10 lip 2012

Bogdzia napisał(a)

Uffffffff....obiecałą msobie, że póki nie wyrobię czasowo limitów pracowych.... a są wysrubowane, to zero OGRODOWISKA.... ale jakos nie wytrzymałam i wskoczyłam do Ciebie.... a tu takei fajen wiadomosci

Muszę przyznać, że Hanusia cykneła piekne fotki Twego ogrodu..... takie inne spojrzenie na ogród... fajne spojrzenie. DziękujęHaniu I bez kwitnacych rh .. jest kolorowo

A widziałaś u Szefowej co o Tobie napisałam???

Nie widziałam, wiesz ,że praktycznie nie urzeduje na Ogrodowisku, nad czym ubolewam, a jeszcze bardziej że na ogrodzie tez nie..... właśnie sie obudziłam i przypomniałam, że zapomniałam podlać wczoraj szklarnii.... wiec pogoniłam...... coś sie u mnie chmurzy....

Edytuję posta bo:
- poprawiłam straszne literówki
-przeczytałam wiersz u Danusi......

WNIOSEK
Ty już nie marudź, że wszystko pokazałaś, napisałaś itp..... masz tyle pomysłów na minutę..... że zaskakujesz praktycznie codziennie....

Pozdrawiam z przyszłego raju
Mala_Mi 05:58, 10 lip 2012

TYSIĄC stronek przeleciało..... szybko jak deszcz majowy ...............
Za to załapałaś się na 3 miejsce jeżeli idzie o ilść stronek....... a biorąc pod uwagę czas istnienia na Forum.. pobiłaś rekord...
W kategoriach sportowych ...wygrałaś... i jesteś liderem
Ilość stron świadczy tylko o poczytności wątku..... więc cieszę sie, że tym razem nie opuszczę ani stronki z nowego tysiączka..... będę na bieżąco
Gratuluję Ci ogrodu...... lekkiego pióra do wszelkiego typu "rymowanek", podziwiam wiedzę świata flory i fauny.... i cieszę się, że też pomogłąm Ci zrobić tych kilka stronek.....
Cieszę sie, że mogłąm skorzystac z wiedzy zawartej na tych stronach..
Cieszę sie, że mogłam Rododendronowy (i nie tylko) ogród obejrzeć na własne oczy...
Buziolki.... i do następnego tysiączka.....
I miłe wspomnienie Czyli cała Ty

PS. Jak się nie udało rozpocząć nowego tysiaczka..to może go skończe