teraz szczyt kwitnienia piwonii
mam i ja - zamówiona w wysyłkowej firmie - miał być inny kolor - jest ostry róż ..dla mnie za mocny kolor za to pachną i szybko zrobił się krzak
i biała co rosła w innym miejscu 20 lat i została wyratowana , wykopana i po kilku latach zaczynała kwitnąć
a teraz też krzaczek
Marzenko dziękuję ci bardzo - dokładnie o nich myślałam Ja cięcia będę miała mnóstwo - mam około 1000 sadzonek bukszpana,co prawda maleństwa jeszcze ale urosną!!!
Hosty w Twoim ogrodzie bardzo by pasowały - może się skusisz?Jest tyle ciekawych odmian i kolorów
To dla ciebie - wiem że masz i lubisz
Lenko ja już się skusiłam mam chyba 20 host tylko piciulkowe są i za kulki bukszpanowe się chowają i właśnie taką podłużną kupiłam też w ilości 6 szt
To rodgersja u cieie juź kwitnie???? Czy z ubiegłego roku?? Moja po wymarźnięciu na szczęscie powoli odbija.
Marzenko dziękuję ci bardzo - dokładnie o nich myślałam Ja cięcia będę miała mnóstwo - mam około 1000 sadzonek bukszpana,co prawda maleństwa jeszcze ale urosną!!!
Hosty w Twoim ogrodzie bardzo by pasowały - może się skusisz?Jest tyle ciekawych odmian i kolorów
Noemi, wykulkowałam , ba przesunęłam nawet moje przepiękne wrocławskie bukszpany ! Marzenka, co na nie patrzę, myślę o Tobie
troszkę są jeszcze koślawe i do poprawienia, ale rabatka robi wrażenie !
jeszcze tylko ten nieszczęsny cokół domu...... i beton dookoła domu......ale to za jakiś czas......
uczę się (co nie jest łatwe!) cierpliwości
miodzio!!!! ulki piękne. Jeszcze jedno cięcie i będą idelane jeszcze się zagęszczą i wypuszcza wszędzie listki. A na dodatek jakieś dziwnie mocne te plantacjowe bukszpany !
O jak miło że o mnie myślisz A propos prezentow i myślenia o darczyńcy:
Od cioci w prezencie ślubnym dostałam czerwone garnki w biale kropki..... z przykazaniem abym zawsze o niej myślała jak będę sie na nie patrzyć
Garnki po roku wyrzuciłam ale ich widok i twarz cioci mam do tej pory przed oczami !!!!!