A to już mój ogród, po tamtych zdjęciach trochę blado wypada, ale chciałam Wam pokazać jak się kończy wchodzenie do Tajemniczego Ogrodu z Kogutem... Drzwi w domku ogrodowym zrobiły się niebieskie, i koszyk, i coś myślę,że na tym się nie skończy
A ja chciałam tylko powiedzieć, że byłam pierwsza z kwiatkami I ostatnia z życzeniami:
Żyj z całych sił
I uśmiechaj się do ludzi
Bo nie jesteś sama
Śpij, nocą śnij
Niech zły sen Cię nigdy więcej nie obudzi
Teraz śpij
Niech dobry Bóg
Zawsze cię za rękę trzyma
Kiedy ciemny wiatr
Porywa spokój
Siejąc smutek i zwątpienie
Pamiętaj, że
Jak na deszczu łza
Cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
Może być najlepszą z Twoich chwil...
Wszystkiego najlepszego Betysiu z Krainy Loary. Bliżej Ci do nas niż dalej...
Pierwsza róża z mojego ogrodu dla Ciebie
od czego zacząćc LATO 2012 w moim ogrodzie ?
trudno się zdecdować
niech będą lwie paszczki z ub roku - własnoręcznie hodowane z nasion i pierwsza dalia
i kolory lata - słoneczne
pachnące frezje
Gloria Dei - zawsze mnie zachwyca w kazdym stadium rozwoju
tu najbardziej
Weroniko..pyszy szampan we wspaniałej atmosferze lawendowej....
A do Rzeszowa na spotkanie może sie tez wybierzesz.. nie mam takich rarytasów jak Bogdzia czy Zdolny Śląsk....... ale okazja do spotkania zawsze jest
Pszczółka i Sebek
a te niebieskie drzwi tak mnie zainspirowały, że taką farbę zakupiłam i już drzwi mojego drewnianego domku w ogrodzie pomalowałam, z rozpędu też koszyk wiklinowy, będzie doniczką, potem Wam pokażę
Gosiu Inverse kupie na pewno ,ale pierwsza może dopiero jesienia co do perukowca to w dalszej perspektywie jak powstaną nowe rabaty po zakonczeniu budowy
Je vous désire dans la vie de soi réjouit, toujours sur vous il a lancé un regard furieux dans l'ordre à bécasse et c'était pour vous causez à succès. Chaque nouveau jour suppose de la volonté pour vous défiez à discoverring de beau ce monde. Veuillez les rayons de plaisir de la cause du soleil et ils ont donné des raisons au bonheur. Et lorsque bécasse qu'il mettra, supposez sur votre ciel montre si. lune qu'il lancera un regard furieux dans votre côté et il a montré à vous route à meilleur demain. Je vous désire de soi succès dans la vie.
danusia mnie stąd wkońcu wyrzuci że tak mało ogrodowo u mnie
Ha kuchnia na bialo skąd ja to znam mamy takie same reflektorki w suficie, szuflady dotykowe i siemensa
Buziole i dawaj kolejna zdjecia.
Okna cudowne, wiesz że takie najbardziej lubie i podobne okno w kuchni tylko u mnie na równi z blatem a co ciekawe fachowcy w czasie budowy 5 cm zgubili i M ma ucięty widok u góry ale poprawić nie mozna bylo, bo dom szkieletowy i otwor był na okreslonej wysokości