Ha kuchnia na bialo skąd ja to znam mamy takie same reflektorki w suficie, szuflady dotykowe i siemensa
Buziole i dawaj kolejna zdjecia.
Okna cudowne, wiesz że takie najbardziej lubie i podobne okno w kuchni tylko u mnie na równi z blatem a co ciekawe fachowcy w czasie budowy 5 cm zgubili i M ma ucięty widok u góry ale poprawić nie mozna bylo, bo dom szkieletowy i otwor był na okreslonej wysokości
grapaka - bardzo Ci dziękuję za te miłe słowa
Marzena - okna takie tez kocham , a Twoje to juz zupełnie i uwielbiam Twoje żaluzje fasadowe.
Kupiłam krzesła do jadalni
I piękną zieloną etażerkę Babell marki Kozioł.Uwielbiam ją i jego deasingerskie "pierdołki".
Ech, nie wiem czy tu zagladać- taka kuchnia, to okno poziome nad blatem, schody cudne.... za łądnie tu , zdecydowanie.
A te krzesła- jej , jakie one są fajne, jakie super!
Czy są okropnie drogie? Kurcze, może po jednym kupowała...
Marteczko, za jedno wyszło 339zł. myślę że na taki design do przyjącia cena. I rozpinane na suwak tapicerki. byłam w sobote w galerii złote tearasy i tam facet ma w knajpce te krzesła , ponoc kupował je ponad pół roku temu i mówił że zadowolony, nawet dzinsy nie puszczją na to farby. sam ponoć w szoku. Oby się sprawdziło.
Widzisz przyznam ci się ze nawet chciałam dzwonic do Ciebie czy mogę wpaść na kaweczkę, ale nie wiedziałm jak to daleko od warszawy i ni chciałam ci problemu robic swoja osobą.