Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Madzenka 22:20, 21 cze 2012

Jaka szczęśliwa emigrantka
Mala_Mi 22:20, 21 cze 2012

Nie mam szans załapać się na szampana...za szybko.... .... trudno..idę coś poszukać i za Twoje zdrowie..... .....ale życzenia składam jak najbardziej serdeczne.... a w prezencie kwiatki dzisiejsze...

Mala_Mi 22:32, 21 cze 2012

betysia napisał(a)
i 1-sza z lazienek...moj wiejski styl, hihi

No, to faktycznie wiejska balia

Boziu, kto Ci sprząta tę chałupe..... hektary powierzchni.......
Sorki..moja praktycznosć ze mnei wyłazi..i to tak przy urodzinkach..ale salon i kuchnia.... też masz mój zachwyt....

Lecę czytać dalej, bo jak nie zroibę tego systematycznie..to pozamiatane..... nie da sie tyle załatwić wolnego.....

W mordę, na której stronie skończyłam..... ??????
weronika77 22:39, 21 cze 2012

Aniu, zatrzymaj się bo i szampan się znalazł.
Za zdrowie ślicznej blondynki wypijemy, we francuskim ogrodzie, i za nasze spotkanie.
Lena 22:59, 21 cze 2012

Je vous désire dans la vie de soi réjouit, toujours sur vous il a lancé un regard furieux dans l'ordre à bécasse et c'était pour vous causez à succès. Chaque nouveau jour suppose de la volonté pour vous défiez à discoverring de beau ce monde. Veuillez les rayons de plaisir de la cause du soleil et ils ont donné des raisons au bonheur. Et lorsque bécasse qu'il mettra, supposez sur votre ciel montre si. lune qu'il lancera un regard furieux dans votre côté et il a montré à vous route à meilleur demain. Je vous désire de soi succès dans la vie.

Pozdrawiam
Mala_Mi 23:08, 21 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)

Betysiu i za to kochamy ogrodowisko za te przyjazną atmosferę, podtrzymywanie na duchu i pasję ogrodową Teraz już masz przyjaciolki w całej Polsce a nawet za granicą .
w Twoim francuskim domu wszystko jest perfekt i idealnie pasuje, ja wprawdzie odmienny styl wnętrz preferuję ale meble z " graciarni" jak piszesz są idealnie wkomponowane w otoczenie. Pokazuj dalej również ogród.
Aha i pozdrawiam z Dolnego Śląska. Oglądaj w weekend fotorelację z naszego spotkania
Oj niedługo zachorujesz aby nie tylko wirtualnie nas spotykać ale również w realu.

M. się obawia, że jak pojadę z punktu A do punktu B...to mnie długo nie zobaczy, bo po drodze będę odwiedzać nowe koleżanki ogrodowiskowe..a co miescowość to popas....... do tej pory byo ryzyko zagubienia w sklepie ogrodniczym....teraz już wszędzie....
A jak wracałam z Łodzi od koleżanki ogrodowiskowej.... do której pojechałam z Białegostoku, bo wracałam do Rzeszowa ...to całą Polska śledziłą mojarasę..a M przez kilka godzin się nie dodzwonił..wkońcu zdesperwoany wlazł na Ogrodowisko i odszukał......co słychać u jego żony..... W rezultacie podsumował.."Cała Polska wiedziałą gdzie jest moja żona, tylko ja nie wiedziałem"
Mala_Mi 23:10, 21 cze 2012

weronika77 napisał(a)
Aniu, zatrzymaj się bo i szampan się znalazł.
Za zdrowie ślicznej blondynki wypijemy, we francuskim ogrodzie, i za nasze spotkanie.

Weroniko..pyszy szampan we wspaniałej atmosferze lawendowej....
A do Rzeszowa na spotkanie może sie tez wybierzesz.. nie mam takich rarytasów jak Bogdzia czy Zdolny Śląsk....... ale okazja do spotkania zawsze jest
Evchen 23:13, 21 cze 2012

A ja chciałam tylko powiedzieć, że byłam pierwsza z kwiatkami I ostatnia z życzeniami:
Żyj z całych sił
I uśmiechaj się do ludzi
Bo nie jesteś sama
Śpij, nocą śnij
Niech zły sen Cię nigdy więcej nie obudzi
Teraz śpij

Niech dobry Bóg
Zawsze cię za rękę trzyma
Kiedy ciemny wiatr
Porywa spokój
Siejąc smutek i zwątpienie
Pamiętaj, że

Jak na deszczu łza
Cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
Może być najlepszą z Twoich chwil...

Wszystkiego najlepszego Betysiu z Krainy Loary. Bliżej Ci do nas niż dalej...
Pierwsza róża z mojego ogrodu dla Ciebie
Mala_Mi 23:20, 21 cze 2012

Evchen napisał(a)
A ja chciałam tylko powiedzieć, że byłam pierwsza z kwiatkami I ostatnia z życzeniami:
Żyj z całych sił
I uśmiechaj się do ludzi
Bo nie jesteś sama
Śpij, nocą śnij
Niech zły sen Cię nigdy więcej nie obudzi
Teraz śpij

Niech dobry Bóg
Zawsze cię za rękę trzyma
Kiedy ciemny wiatr
Porywa spokój
Siejąc smutek i zwątpienie
Pamiętaj, że

Jak na deszczu łza
Cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
Może być najlepszą z Twoich chwil...

Wszystkiego najlepszego Betysiu z Krainy Loary. Bliżej Ci do nas niż dalej...
Pierwsza róża z mojego ogrodu dla Ciebie

Zjadło różę I wcale nie ja......
mira 23:24, 21 cze 2012

Chopin był to ja z życzeniami z moim Fryderykiem wpadam do Ciebie
i najlepsze zyczenia skłdam