Jeszcze nie podjęłam decyzji, bo podobno droga W-wa Kraków remontowana i długo się jedzie dwa razy dłużej Ale chęci i plany są. Jak widać mnie dużo nie trzeba żeby podjąc decyzję spotkania z Wami. Kto wyraża chęci przyjazdu?
Jak już podejmiesz decyzję co do wyjazdu wogóle , to chętnie Cię odbiorę z dworca a jak już będzie po wszystkim to również Cię na niego odprowadzę
W ogrodzie była rewolucja, wszystko w tej części podmokłej zostało wykopane i trwa budowa podwyższonych rabat i wymiana ziemi.
Stylowy kompostownik, prosty pomysł
Zadbane miejsce, przyznam, że robiłam te zdjęcia podczas jazdy
Ulica jak nie z naszej Polski .Kopara mi opadła .Owszem i nas nie brakuje pięknych domów ,ale mało jest tak współgrających architektoniczne z detalami takimi jak np.kolor kostki na chodniku czy stylowe lampy .To tylko na Krakowskim Przedmieściu ma zastosowanie )) .Jak się rozwinę jako "fotograf" z ciekawości poszukam czy znajdę tak gustownie dopracowaną uliczkę obrzydliwie bogatych mieszkańców ))))Żartuję nie rzucać się na mnie z zębami !))
Jeszcze nie podjęłam decyzji, bo podobno droga W-wa Kraków remontowana i długo się jedzie dwa razy dłużej Ale chęci i plany są. Jak widać mnie dużo nie trzeba żeby podjąc decyzję spotkania z Wami. Kto wyraża chęci przyjazdu?