Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród....czyli bardzo wredny kawałek planety;)

Mój ogród....czyli bardzo wredny kawałek planety;)

Emilianoparm... 15:54, 03 maj 2011

są są parapety jak zwykle kolorowe
Emilianoparm... 15:56, 03 maj 2011

chyba że chodziło ci Danusiu o te misy krawężnikowe? one na razie prawie puste tylko napełnione ziemią i jakieś tam bratki i takie inne pierdoły że tak powiem
Sebek 20:28, 03 maj 2011

Gonię Cię
Popularne na forum
To będzie zaczarowany ogród
Mój ogród....czyli bardzo wredny kawałek planety
Mój mały i młody ogródek...
"Tulipany witają" - Dni Otwartych Drzwi w gospodarstwie produkującym tulipany
Tulipa - tulipan
Gardenarium 21:39, 03 maj 2011

Emilu, przyznaj, że ten wózek to wspaniały wynalazek. Dobrze służy także taki do przewożenie ciężkich roślin. Praca z kamieniami nie stwarza wielkich problemów.

Instagram Ogrodowiska
Emilianoparm... 07:30, 04 maj 2011

gardenarium napisał(a)
Emilu, przyznaj, że ten wózek to wspaniały wynalazek. Dobrze służy także taki do przewożenie ciężkich roślin. Praca z kamieniami nie stwarza wielkich problemów.
To zależy z jakimi kamieniami, mi zostały same głazy i nawet do podniesienia ich wózkiem muszę się namordować nie mówiąc juz o ustawianiu ich i podnoszeniu na kolejne piętra, jednak do samego przemieszczania ich z miejsca składowania na miejsce docelowe jest jak znalazł, dlatego też zawsze kiedy szykuje się robota z dużym żwirkiem to pożyczam ów wózeczek od sąsiada
Emilianoparm... 07:36, 04 maj 2011

jakiś kwadrans temu coś mi nie pasowało za oknem wiec się nieco bliżej przyjrzałem sytuacji i chyba wyczułem co się święci bo zaczęły spadać z nieba płatki wielkości wnętrza mojej dłoni (zdjęć nie robiłem) na szczęście teraz duży śnieg stopniał a drobny śnieżek wielkości ziaren cukru, który zastąpił wielkie płatki, niemal całkowicie ustał. Jeszce kilka minut i śladu nie będzie ale możliwe że jeszcze popada bo ewidentnie coś wisi w powietrzu. Generalnie się tym nie przejmuję ale młode liście orzecha wczoraj zmroziło i trochę mi go szkoda bo to już bodajże 3 rok z rzędu.
hanka_andrus 07:58, 04 maj 2011

O 7 :00-u mnie na dachach widziałam tylko mokre dachówki.Czy był mróz ?Nie wiem.Co innego w mieście,co innego za miastem.Mam cichą nadzieję........że szkód nie będzie.
Gardenarium 08:28, 04 maj 2011

U mnie hortensje w garażu i domu, więc reszta na łaskę losu zdana. Zaraz wyjdę oglądać ogród. Najgorzej boję się u buki;( no i młode przyrosty róż.

Instagram Ogrodowiska
grazyna_mich... 09:54, 04 maj 2011

ja jeszcze nosa z domu nie wystawiam, ale mąż przed 7.00 mówił że szyby w autach białe, wczoraj dmuchało z północy więc szybko z ogrodu do domu wróciam, a jak zobaczyłam śnieżycę w tv to byłam przerażona :0
Safoya 10:04, 04 maj 2011

To się nazywa mobilizacja! Jestem pod wrażeniem. Dla mnie twój wątek jest kopalnią wiedzy.
A zdjęcia HDR super!