A łuczek w jedną lub drugą stronę? A obok leżaczek - w sam raz na upalne dni? Nie śmiejemy się, drodzy Państwo, ze zdolności plastycznych, nie śmiejemy...
Przez moment myślałam, ze mi wnuczek monitor pomazał
Nie wiem co tam dać dużego, ale hosty by tam nieźle się zadomowiły ...
A łuczek w jedną lub drugą stronę? A obok leżaczek - w sam raz na upalne dni? Nie śmiejemy się, drodzy Państwo, ze zdolności plastycznych, nie śmiejemy...
Izo, kanapa dla gości jest w pokoju z biblioteczką, to możesz czytać co chcesz. Ale tak na poważnie (jeśli tu się da), to przysłać Ci na maila jakieś zdjęcia towarzystwa do przeróbki?
I gdzie jest Twój blog, który był wychwalany na początku przez starych znajomych?
"Ale tak na poważnie (jeśli tu się da) " ... ... ciężko będzie ale trzeba próbować ... oczywiście, że tak ... adres na blogu ... Gabik tylko pamiętaj jestem samoukiem bo żaden majster z prawdziwego zdarzenia moich wyobrażeń nie był w stanie pojąć a co dopiero zrobić ...
Prześledziłem cały wątek i wiem już co może dolegać mojej roślince. Ale takich białych kulek jak na moim bukszpanie to nie widziałem na żadnym zdjęciu. Bardzo prosze o wskazówkę co to może być.
Z opisów wynika, że może to być miodówka lub jakiś grzyb. Proszę o pomoc.
Jak ja mam 10 lat czekac do okazałej jagody kamczackiej to z laską będę musiała do krzaka dokuśtykać,żeby coś posmakować.
Nie wiecie jak teraz wstawiać zdjęcia,bo u mnie jest wgraj zdjęcie,robię to i wyskakuje błąd na stronie.
Jak je polubisz, to w mig do nich doskoczysz A laska? Sama jesteś laska, więc o czym my mówimy.
U mnie się wgrywają - chyba byłam grzeczna
To może teraz rozrośnięte, a dzisiaj zapłakane deszczem, cieniolubne.
.
Dzidziu ale u Ciebie gąszcz,ile Ty tego masz! Ile lat ma ogród?
Kilkanaście lat temu zaczęłam zagospodarowywać przedogródek i wokół tarasu.
A potem, to już tak jakoś samo wyszło, że dotarłam z nasadzeniami do końca 25 arowej działki.
A teraz zagospodarowuję następne 16 arów.