Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

KasiaBialofi... 14:13, 23 cze 2012

śliczne zdjęcie macierzanki. Jeszcze czuję jej zapach
Mala_Mi 08:25, 26 cze 2012

Ja też uwielbiam zapach mcierzanki.... w sobotę na sklaniaku wyrzucałam jej olbrzymie ilosci bo sie rozrosła..i pachniało mi do końca dnia.....
Bonica z tawułką....fajne połącznie....
Też już nie nadążam..więc jak widzisz raz na kilka dni nadrabiam wybrane (ulubione) wątki....
Lilii też jestem ciekawa....widać, że ma olbrzymie kwiaty
Przetacznik 09:01, 26 cze 2012

Thomas taka świetlista, piękna !
Lena 09:43, 26 cze 2012

Przepiękne róże - no obłędne po prostu

mira 10:54, 26 cze 2012

Nika - na kogo stawiasz jutro ? hm ja mam problem bo lubię kibicować dobrym po prostu, ale jutro sentyment i moja słabość do kraju w którym wakacje mają smak - pomidorów, bazylii, sera fetta , no i oczywiście wina- duuuuuuużo wina, do tego oliwek , uff ciepły piasek, słone morze i cudowne pinie, jukki, i różne traweczki a to wszystko w ciepełku ze słońcem
gdzie to słońce tego lata ?

Celiniko - pewnie 3 krzaki fajnie by wyglądały ale mam jeden i polecam tą różę bo oprócz kwiatów które są ładne kwietnie prawie bez przerwy , i własnie ma bardzo ladny pokrój więc dobrze wygląda z daleka, niestety kwiaty dość szybko przekitają - ale ja lubię stale łazić i przycinać

Ania że Ty masz czas i do mnie kuknąć to aż dziw - ale co ja się dziwię wulkany są przecież nieobliczalne - jak widzisz u mnie spokojnie i leniwie w ogrodzie - ale, ale obmyślam i powoli uzgadniam
mira 11:02, 26 cze 2012

Jola, Kasia,Weronika,Lena i Dorota - pozdrawiam i cieszę sie, że mnie odwiedzacie,

w tym tygodniu jestem poza ogrodem i nie wiem co mi kwitnie a co przekwitło, ciekawią mnie lilie nie mam dużo ale za to wszystkie mają pączki i będą kwitły
czekam na week może pogoda się ustabilizuje i będzie miło - na razie mamy podlewanie za darmo
pozdrawiam wszystkich
Celina 21:58, 29 cze 2012

Celiniko - pewnie 3 krzaki fajnie by wyglądały ale mam jeden i polecam tą różę bo oprócz kwiatów które są ładne kwietnie prawie bez przerwy , i własnie ma bardzo ladny pokrój więc dobrze wygląda z daleka, niestety kwiaty dość szybko przekitają - ale ja lubię stale łazić i przycinać

Dzisiaj przycinałam ,bo w tym upale szybko opadają ,ale i tak z róż nie zrezygnuję! Właśnie czekam na rozkwit nowej różanki lada dzień .!
Mala_Mi 12:08, 30 cze 2012

Mira... jak widzisz zaglądam tylko co kilka dni..... inaczej nei da rady..... czytałam (dopiero dziś) co napisałaś na wątku o spotkaniu.... jeszcze robie przemyślenie i szacuję proporcje czynów - chęci - zamiarów.... biegam po ogrodzie patrzę ... patrzę ile czasu i co mam szansę zdążyć zrobić..... i już mi się pierwsze przemyślenia nakreśliły.... ale napiszę je potem bo teraz nie mam czasu..... napewno u mnie spotkanie będzie inne niż wszystkie..... liczę, że przyjedziesz chociaż na godzinkę...... np z Kasią
barbara_kraj... 01:45, 01 lip 2012

Miro, podziwiam Twoje róże!
mira 08:08, 04 lip 2012

Ania, Basia -

początek lipca i mamy upały, lato kalendarzowe rozpoczęło się deszczmi i chłodem
więc teraz na brak ciepła nikt narzekać nie może

u mnie wczoraj na tarasie o godz. 19 było jeszcze 27 st - w dzień temperatura przekracza 30 st i pewnie miejscami dochodzi prawie pod 40 - i to widać po roślinach, są na liściach przypalenia

mam więc masę roboty z podlewaniem, u mnie ani burzy ani deszczu nie było w te dni

i stosowna ilustracja do pogody

te tawułki sprzed kilku dni - już wspomnienie po nich

moje diabły

kończę już słoneczkami