Ogród na górze piasku....
19:22, 22 kwi 2012
No, albo rybki albo woda z akwarium
. Moja Niusia wystarczy , że sobie gdzieś usiądzie ... i kicha.Nie mam delikatnych roślinek, i kamorów wszędzie nastawianych, bo wtedy tak nie depcze. Nie chce jej się przechodzić. Nie wygląda to najpiękniej ale trudno. Za to dla takich pięknych oczu... można mieć trochę mniej piękny ogród Mnie już doradzali, ze przecież pies może w kojcu być. UFFF, mało brakowało i ... W kojcu to ja mam skład drzewa do kominka. Bardzo dobrze się nadaje, przewiewne miejsce
.
Jak się naoglądam takich wymuskanych, pięknie zaprojektowanych ogrodów to mnie trochę skręca, zaraz bym leciała u siebie poprawiać. Ale potem mi trochę przechodzi. Brak mocy przerobowych i kasy, zeby za siłę roboczą zapłacić. Ponadto, ja ogród w mniej więcej obecnym stanie już zastałam. Kostka ułożona, drzewa posadzone. No i muszę brać pod uwagę, że M na wózku też chce trochę pojeździć. Nie mogę żadnych skarp, dołków robić. A i tak mi roboty na kilka sezonów starczy. A później będę przerabiać. Normalka.
Ladnie u mnie popadało, to mi chociaż dzisiaj podlewanie odpadło.
Co myślisz o tejhortensji pnącej pod świerkami?. Jakby się rozrosła to Amfulek nie zadepcze.
Pozdrawiam Jola

Jak się naoglądam takich wymuskanych, pięknie zaprojektowanych ogrodów to mnie trochę skręca, zaraz bym leciała u siebie poprawiać. Ale potem mi trochę przechodzi. Brak mocy przerobowych i kasy, zeby za siłę roboczą zapłacić. Ponadto, ja ogród w mniej więcej obecnym stanie już zastałam. Kostka ułożona, drzewa posadzone. No i muszę brać pod uwagę, że M na wózku też chce trochę pojeździć. Nie mogę żadnych skarp, dołków robić. A i tak mi roboty na kilka sezonów starczy. A później będę przerabiać. Normalka.
Ladnie u mnie popadało, to mi chociaż dzisiaj podlewanie odpadło.
Co myślisz o tejhortensji pnącej pod świerkami?. Jakby się rozrosła to Amfulek nie zadepcze.
Pozdrawiam Jola