Niech żałuje kto nie był
Tak pięknego ogrodu w którym motywem przewodnim są rododendrony jeszcze nie widziałam.
A do tego ogromna gościnność gospodarzy.
Cudownie spędziłam dzień.
Pozdrawiam Jasia
Podczas spotkania u Bożenki odbyliśmy wspaniałą wycieczkę do ogrodu pokazowego firmy GAMA w Łodzi. Miły właściciel pan Marian Gaś opowiedział nam historię jego powstania oraz oprowadził po najważniejszych zakątkach.
Bogdziu, wróciłem szczęśliwie o 23:30, piękne widoki przy zachodzącym słońcu miałem po drodze, przez las Bolimowski jechałem a przez całą drogę myślałem o Twoim przecudownym ogrodzie. Pierwszy raz widziałem taki ogród. Dziękuję Irence i Karolci że na kusiły mnie na wyjazd. Po przyjeździe, obowiązkowa herbatka i przegląd zdjęć.Jesteś bardzo miłą i ciepłą osobą. Dziękuję za przyjęcie, ugościłaś mnie jak mama, Dzięki wielkie, za roślinki też Teraz moje spojrzenie na ogród Bogdzi.
niestety, Marzenko, stare numery są jak beton w stale, a nowy żakiecik jeszcze się pokaże, czy na mnie?,,,,
...modę lubię żakiecik ładny, acz ciasny, ...i przepadł
Miodzio!! świetnie teraz wygląda. A mój książę stożkowy zostal u teściowej w ogrodzie, nie mogliśmy go wykopać. Uznalam, że nie chce się do nas przeprowadzić to trzeba go na starych śmieciach zostawić...