Dzięki monitka, spotkanie u Danusi było fajne, jak zawsze to jednak są niezwykłe spotkania
Co do kamery - my dotarliśmy na spotkanie jak już było niestety po części oficjalnej , ale również i po kamerze - z tego drugiego byłam zadowolona )) ale ....potem ta kamera znowu się pojawiła ) nie wiedziałam, że będę miała zaszczyt reprezentować Ogrodowisko, to bym się przygotowała Szefowa zaprosiła do wystąpienia, a Szefowej się nie odmawia każdy występ przed kamerą jest stresujący, a tym bardziej bez przygotowania, na żywioł mam jednak nadzieję, że nie będziecie musieli się za mnie wstydzić
Wszystkim chwalącym piwonię dziękuję Piękna, co )) ............ pochwały przekażę Rodzicom, bo do nich należy ja tylko zdjęcie zrobiłam,....... w ubiegłym roku nie mam jej niestety u siebie, ale może w tym roku pod koniec sierpnia kawałeczek podkopię, jak będzie czas
jak jestem to też można pisać )))
a zdjęcie w avatarze odzwierciedla radość z obecności na Święcie Róż i spotkania ze wszystkimi byłam wtedy i nadal jestem szcześliwa, że tym razem udało mi się być
Pozdrawiam Ciebie Marta