Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lindsay80"

Tu ma być ogród :) 10:57, 01 paź 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Tuż przed zachodem słońca i takie ładne niebo się zalapalo.

A wiesz,że u mnie też był piękny zachód?niestety komórka nie uchwycila tylu kolorów.
Tu ma być ogród :) 06:37, 01 paź 2016
Do góry
lindsay80 napisał(a)

O pamiętam, że Twoja już trochę wedrowala po ogrodzie, u mnie teraz dostała druga lokalizację, jeśli tam dalej będzie mnie wkurzać, to poszukam jej nowego właściciela, kogoś kto ma cienisty ogród.

Kurcze, jeszcze nie byłam na Bridget, a z chęcią bym obejrzała, jednak póki pogoda taka dobra to przewidziane tyranie w ogrodzie, zepsuje się, to kino będzie

idź(o 18 sie sciemnia - nie szukaj wymówek).....ja byłam z M ...nawet on był zadowolony ze poszedł ...a 3 cześć jest najlepsza ze wszystkich ...wychodzisz z kina mocno wyluzowana
Ogród wśród pól i wiatrów 23:37, 30 wrz 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Piękne serby dorwalas Jo,lu!
No proszę ML Ci kwitną? Niesamowite!

Właśnie nie wszystkie są takie piękne. Może indywidualnie każdy jest w miarę, ale ogólnie są różnej wielkości i grubości. Nie mam takiej fotki, żeby je było wszystkie widać. Ale z drugiej strony... nie będę im antyreklamy robić, bo jeszcze się obrażą

A ML cały w kłosach, ale tylko ten w pełnym słońcu.
Coś jeszcze, coś więcej... 23:00, 30 wrz 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Będziesz?

No chciałabym i będę się starać żeby być
Coś jeszcze, coś więcej... 22:48, 30 wrz 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
No proszę, długo nie trzeba bylo czekać, aż ruszysz z organizacją

Będziesz?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:46, 30 wrz 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

To może jest jeszcze jakaś inna Renia że Szmaragdowego, hmmm?

na pewno coś pokręciłam
Coś jeszcze, coś więcej... 22:22, 30 wrz 2016

Do góry
No proszę, długo nie trzeba bylo czekać, aż ruszysz z organizacją
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 22:21, 30 wrz 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Aniu, no patrz, ja też na tyłach walczyłam w ostatnim czasie, dziś w końcu zakończyłam akcje plewienie, a mój ugor w końcu się ucywilizowal.

Czytalam też o komunii i przygotowaniach do niej, nie wiem jak ja zniosę latanie do kościoła na wszystkie msze, bo normalnie to jesteśmy na bakier z tymi sprawami i to będzie takie wymuszone i na siłę, na szczęście moja corka dopiero jest w pierwszej klasie.

Oj Dziewczyny ja dostałam książeczką z miejscem na podpisy Księdza, a tam: 31 różańców, wszystkie niedziele do maja, wszystkie drogi krzyżowe, wszystkie roraty (czy coś), wszystkie majówki...to normalne?? W sumie głupio pytam- mój jest w szkole katolickiej, to chyba normalne...
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:20, 30 wrz 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

... mówisz, że cisy gdzieś planuję? ... kurde niedobrze ze mną bo nie pamiętam

To może jest jeszcze jakaś inna Renia że Szmaragdowego, hmmm?
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 22:17, 30 wrz 2016

Do góry
AniMa napisał(a)

J au Ciebie w miarę na bieżąco
A u mnie na razie przestój na forum, ale rączki bolą od grabi, wideł, motyki i taczki Działam u siebie na tylach....

Aniu, no patrz, ja też na tyłach walczyłam w ostatnim czasie, dziś w końcu zakończyłam akcje plewienie, a mój ugor w końcu się ucywilizowal.

Czytalam też o komunii i przygotowaniach do niej, nie wiem jak ja zniosę latanie do kościoła na wszystkie msze, bo normalnie to jesteśmy na bakier z tymi sprawami i to będzie takie wymuszone i na siłę, na szczęście moja corka dopiero jest w pierwszej klasie.
Ogród wśród pól i wiatrów 22:10, 30 wrz 2016

Do góry
Piękne serby dorwalas Jo,lu!
No proszę ML Ci kwitną? Niesamowite!
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:08, 30 wrz 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Dorodna ta buksowa dostawa, ale ja dziś u Marty poczytałam, że jeszcze zakup cisów przewidujesz?.

... mówisz, że cisy gdzieś planuję? ... kurde niedobrze ze mną bo nie pamiętam
W oflisowym ogrodzie 22:07, 30 wrz 2016

Do góry
Kamila, widzę, że Ty znawca od winogron jesteś!
Zakupy już posadzone?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:59, 30 wrz 2016

Do góry
Dorodna ta buksowa dostawa, ale ja dziś u Marty poczytałam, że jeszcze zakup cisów przewidujesz?.
Tu ma być ogród :) 21:56, 30 wrz 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Mam takie same odczucia względem elaty, mimo posadznia na mniej słoneczną rabatę nadal brzydka....

Jeśli zacznę z LP dzień to mi się życ chce. Szkoda ze nie wzięli tgo kawałka jako motyw przewodni Bridget J

O pamiętam, że Twoja już trochę wedrowala po ogrodzie, u mnie teraz dostała druga lokalizację, jeśli tam dalej będzie mnie wkurzać, to poszukam jej nowego właściciela, kogoś kto ma cienisty ogród.

Kurcze, jeszcze nie byłam na Bridget, a z chęcią bym obejrzała, jednak póki pogoda taka dobra to przewidziane tyranie w ogrodzie, zepsuje się, to kino będzie
Tu ma być ogród :) 21:49, 30 wrz 2016

Do góry
Kasya napisał(a)

hmmm...moj w sumie tez bo po poludniowej stronie domu rosnie...przez chwilke, rano moze miec troszke lekkiego cienia od brzoz ale tak to slonce caly dzien...
musze mu powiedziec chyba ze juz jesien

Kasia ja po wizycie w Twoim ogrodzie to mam wrażenie, że Ty masz same drzewa dookoła, a u mnie istna patelnia i tak jak Sebek napisał, konkretny przewiew.
Tu ma być ogród :) 21:40, 30 wrz 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Znaczy to na pewno jedynie tyle, że inne warunki słoneczne mamy w ogrodach, mój ambrowiec w pełnym słońcu od rana do wieczora.

hmmm...moj w sumie tez bo po poludniowej stronie domu rosnie...przez chwilke, rano moze miec troszke lekkiego cienia od brzoz ale tak to slonce caly dzien...
musze mu powiedziec chyba ze juz jesien
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies