idź(o 18 sie sciemnia - nie szukaj wymówek).....ja byłam z M ...nawet on był zadowolony ze poszedł ...a 3 cześć jest najlepsza ze wszystkich ...wychodzisz z kina mocno wyluzowana
Właśnie nie wszystkie są takie piękne. Może indywidualnie każdy jest w miarę, ale ogólnie są różnej wielkości i grubości. Nie mam takiej fotki, żeby je było wszystkie widać. Ale z drugiej strony... nie będę im antyreklamy robić, bo jeszcze się obrażą
A ML cały w kłosach, ale tylko ten w pełnym słońcu.
Oj Dziewczyny ja dostałam książeczką z miejscem na podpisy Księdza, a tam: 31 różańców, wszystkie niedziele do maja, wszystkie drogi krzyżowe, wszystkie roraty (czy coś), wszystkie majówki...to normalne?? W sumie głupio pytam- mój jest w szkole katolickiej, to chyba normalne...
Aniu, no patrz, ja też na tyłach walczyłam w ostatnim czasie, dziś w końcu zakończyłam akcje plewienie, a mój ugor w końcu się ucywilizowal.
Czytalam też o komunii i przygotowaniach do niej, nie wiem jak ja zniosę latanie do kościoła na wszystkie msze, bo normalnie to jesteśmy na bakier z tymi sprawami i to będzie takie wymuszone i na siłę, na szczęście moja corka dopiero jest w pierwszej klasie.
O pamiętam, że Twoja już trochę wedrowala po ogrodzie, u mnie teraz dostała druga lokalizację, jeśli tam dalej będzie mnie wkurzać, to poszukam jej nowego właściciela, kogoś kto ma cienisty ogród.
Kurcze, jeszcze nie byłam na Bridget, a z chęcią bym obejrzała, jednak póki pogoda taka dobra to przewidziane tyranie w ogrodzie, zepsuje się, to kino będzie
Kasia ja po wizycie w Twoim ogrodzie to mam wrażenie, że Ty masz same drzewa dookoła, a u mnie istna patelnia i tak jak Sebek napisał, konkretny przewiew.
hmmm...moj w sumie tez bo po poludniowej stronie domu rosnie...przez chwilke, rano moze miec troszke lekkiego cienia od brzoz ale tak to slonce caly dzien...
musze mu powiedziec chyba ze juz jesien