Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

AniMa 13:57, 30 wrz 2016

Irenko dziękuję.
Dzisiaj zamierzam tę laurowiśnie przesadzić w inne miejsce - docelowe, jak zdąrzę ze wszystkim to pokażę
Milka 14:03, 30 wrz 2016

AniMa napisał(a)

Oczywiście , zapraszam, miejsca w autku dostatek

Hakone aureole...

Dobry wybór, mam je w innym miejscu, chyba będę je przenosić, bo mi je miskanty ML zarosną
O, cała trójca was juz do spotkań
Milka 14:07, 30 wrz 2016

AniMa napisał(a)
Irenko dziękuję.
Dzisiaj zamierzam tę laurowiśnie przesadzić w inne miejsce - docelowe, jak zdąrzę ze wszystkim to pokażę

A jaka odmiana?
Nett 14:11, 30 wrz 2016

AniMa napisał(a)
Irenko dziękuję.

To czekamy na zdjęcia
kasja83 19:35, 30 wrz 2016

AniMa napisał(a)

Oczywiście , zapraszam, miejsca w autku dostatek

Hakone aureole...
\No dzięki kochana...ale dalej w tym sezonie to już chyba nigdzie się nie wypuszczę...
nawigatorka 21:28, 30 wrz 2016

Aniu.tak sobie myślę o tym Twoim przedogrodku....wiem że cena ma znaczenie przy takiej ilości a moze posadzilabys zwykle graby po np trzy sztuki w jeden dołek i prowadziła na wielopniowe drzewo?
Czy takich nie bierzesz pod uwagę?
Wtedy drzew mysilalby być mniej,zwykłe graby drogie nie są i można je ciac do woli
lindsay80 22:17, 30 wrz 2016

AniMa napisał(a)

J au Ciebie w miarę na bieżąco
A u mnie na razie przestój na forum, ale rączki bolą od grabi, wideł, motyki i taczki Działam u siebie na tylach....

Aniu, no patrz, ja też na tyłach walczyłam w ostatnim czasie, dziś w końcu zakończyłam akcje plewienie, a mój ugor w końcu się ucywilizowal.

Czytalam też o komunii i przygotowaniach do niej, nie wiem jak ja zniosę latanie do kościoła na wszystkie msze, bo normalnie to jesteśmy na bakier z tymi sprawami i to będzie takie wymuszone i na siłę, na szczęście moja corka dopiero jest w pierwszej klasie.
Makusia 22:21, 30 wrz 2016

lindsay80 napisał(a)

Aniu, no patrz, ja też na tyłach walczyłam w ostatnim czasie, dziś w końcu zakończyłam akcje plewienie, a mój ugor w końcu się ucywilizowal.

Czytalam też o komunii i przygotowaniach do niej, nie wiem jak ja zniosę latanie do kościoła na wszystkie msze, bo normalnie to jesteśmy na bakier z tymi sprawami i to będzie takie wymuszone i na siłę, na szczęście moja corka dopiero jest w pierwszej klasie.

Oj Dziewczyny ja dostałam książeczką z miejscem na podpisy Księdza, a tam: 31 różańców, wszystkie niedziele do maja, wszystkie drogi krzyżowe, wszystkie roraty (czy coś), wszystkie majówki...to normalne?? W sumie głupio pytam- mój jest w szkole katolickiej, to chyba normalne...
Nett 22:28, 30 wrz 2016

Makusia napisał(a)

Oj Dziewczyny ja dostałam książeczką z miejscem na podpisy Księdza, a tam: 31 różańców, wszystkie niedziele do maja, wszystkie drogi krzyżowe, wszystkie roraty (czy coś), wszystkie majówki...to normalne?? W sumie głupio pytam- mój jest w szkole katolickiej, to chyba normalne...

Współczuję... U nas tego nie było. Wystarczyło po razie przyjść żeby dziecko zobaczyło co to.
Ale i tak im bliżej maja, tym więcej wizyt w kościele było. Doszły próby, spotkania, ustalenia. Ciężko wyrobić z czasem.
Ale będziemy trzymać kciuki
Marzenaka 22:29, 30 wrz 2016

Makusia napisał(a)

Chyba bym była sama przerażona...