Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

lindsay80 21:34, 30 wrz 2016

jolanka napisał(a)
Mam ochotę na ambrowca Pewnie do wiosny poczekam bo za dużo teraz nakupowalam Mam ochotę posadzić go na tle serbów.

Czytałam o zakupach i przemyśleniach przed wdepnieciem do kolejnej szkółki, udana jesteś Jolu

Mój ambrowiec właściwie też jest na tle serbów, tylko ta fotka przedstawia inny kierunek patrzenia.
lindsay80 21:35, 30 wrz 2016

eee_taam napisał(a)
wstawiłam foty mojej elaty ...wyglada zdecydowanie gorzej niz twoja

Widziałam właśnie, musisz się jej z tego miejsca pozbyć bo szpeci.
lindsay80 21:37, 30 wrz 2016

kasja83 napisał(a)

Mniam!Pięknie!

Tuż przed zachodem słońca i takie ładne niebo się zalapalo.
lindsay80 21:37, 30 wrz 2016

Sebek napisał(a)

I jeszcze ma przewiew w dodatku Będzie czerwono, czuję to!

Ale by fajnie było
Kasya 21:40, 30 wrz 2016

lindsay80 napisał(a)

Znaczy to na pewno jedynie tyle, że inne warunki słoneczne mamy w ogrodach, mój ambrowiec w pełnym słońcu od rana do wieczora.

hmmm...moj w sumie tez bo po poludniowej stronie domu rosnie...przez chwilke, rano moze miec troszke lekkiego cienia od brzoz ale tak to slonce caly dzien...
musze mu powiedziec chyba ze juz jesien
Madzenka 21:41, 30 wrz 2016

Mam takie same odczucia względem elaty, mimo posadznia na mniej słoneczną rabatę nadal brzydka....

Jeśli zacznę z LP dzień to mi się życ chce. Szkoda ze nie wzięli tgo kawałka jako motyw przewodni Bridget J
lindsay80 21:49, 30 wrz 2016

Kasya napisał(a)

hmmm...moj w sumie tez bo po poludniowej stronie domu rosnie...przez chwilke, rano moze miec troszke lekkiego cienia od brzoz ale tak to slonce caly dzien...
musze mu powiedziec chyba ze juz jesien

Kasia ja po wizycie w Twoim ogrodzie to mam wrażenie, że Ty masz same drzewa dookoła, a u mnie istna patelnia i tak jak Sebek napisał, konkretny przewiew.
lindsay80 21:56, 30 wrz 2016

Madzenka napisał(a)
Mam takie same odczucia względem elaty, mimo posadznia na mniej słoneczną rabatę nadal brzydka....

Jeśli zacznę z LP dzień to mi się życ chce. Szkoda ze nie wzięli tgo kawałka jako motyw przewodni Bridget J

O pamiętam, że Twoja już trochę wedrowala po ogrodzie, u mnie teraz dostała druga lokalizację, jeśli tam dalej będzie mnie wkurzać, to poszukam jej nowego właściciela, kogoś kto ma cienisty ogród.

Kurcze, jeszcze nie byłam na Bridget, a z chęcią bym obejrzała, jednak póki pogoda taka dobra to przewidziane tyranie w ogrodzie, zepsuje się, to kino będzie
06:37, 01 paź 2016
lindsay80 napisał(a)

O pamiętam, że Twoja już trochę wedrowala po ogrodzie, u mnie teraz dostała druga lokalizację, jeśli tam dalej będzie mnie wkurzać, to poszukam jej nowego właściciela, kogoś kto ma cienisty ogród.

Kurcze, jeszcze nie byłam na Bridget, a z chęcią bym obejrzała, jednak póki pogoda taka dobra to przewidziane tyranie w ogrodzie, zepsuje się, to kino będzie

idź(o 18 sie sciemnia - nie szukaj wymówek).....ja byłam z M ...nawet on był zadowolony ze poszedł ...a 3 cześć jest najlepsza ze wszystkich ...wychodzisz z kina mocno wyluzowana
frezja 08:29, 01 paź 2016

Zacznijcie dziewczyny Bridget od książki polecam