Często bywam u Ciebie ale tej rabaty to nie widziałam. I że Reksiowa ?? ) świetnie wyszło. Muszę doczytać, co to za drzewka masz...
Exotic da super efekt
U mnie sadzenie cebulowych też rozpoczęte.
Iwonko
No wąlśnie cebulowe w żwirku to masakra jakas Teraz w żwirku staram się jak najmniej sadzić ... ale powiem ci, ze nie mam agro pod żwirkiem po prostu bezposrednio na ziemię daję żwirek ... wg mnie cebule nie przebiją sie przez agro a nawet gdyby to raczej powyginane jakieś wyrosną ale to jest moje przypuszczenie ... i ... ja posadziłam PSens w godzinkę niecała 30 szt ale nie dawałam kompostu i doniczek zwyczajnie bezpośrednio do ziemi ... ale Globemastery planuję w kompoście posadzić...
Id zjedzą ci Irysy. no chyba ze je zetniesz nisko nad ziemią akurat ale nie wiem czy kwitnienie irysów to nie za wcześnie na cięcie ID. ja mam w ID czosnki
Myślałam, że te Exotiki posadziłaś właśnie między ID, a u siebie faktycznie może coś wsadzę za kostkami.
Z buksami starałam się zrobić tak jak radziłaś, ale tak idealnie jak Ty na pewno nie posadziłam, ale nie będę się steresować z czasem się rozrosną i cięciem się skoryguje wszelkie niedociągnięcia