Rajski ogród Ani
13:28, 22 kwi 2012
I zakupy dzisiejsze (rząd na dole to dzisiaj robione sadzonki,)
![]()
![]()
Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Bardzo mnie to podbudowuje i mam zapał do pracy.
Aga_pe, może poszukaj w internecie w najbliższym dużym mieście, albo popytaj na uczelni plastycznej. Nieraz mają takie hobbistyczne zajęcia i też mozna wypalić.
Jak się pozbieram z ogrodem i maluchami to zaczne myśleć o swoim piecu. Wtedy zapraszam na lepienie. Byłoby śiwetnie!!!!!!! Dla conajmniej 10 osób jest miejsce do spania, więc wreszcie spełnie marzenia o lepieniu u mnie z lampką winka do późnych godzin nocnych![]()
To jest pomysł !!!!! Mam cel
na następny rok jak Bóg da
Donice dla zainteresowanych:
Myślałam, że zrobię kilka fotek z bliska, zmierzę każdy element i można sobie będzie taką osobiście zrobić. Poszukajcie drewnianych starych dech najlepiej po murarzach. Najlepiej powinny być bardzo zniszczone od cementu. Zapytam przy śniadaniu jak są połączone między sobą w pionie i napiszę co i jakNasi wspaniali M będą mogli się wykazać
![]()
![]()
![]()
No i jeszcze na koniec "okno firmowe" i z niego widoki:
![]()
Witam, ! Szeroki front robót przed i za Tobą. Ale z takimi pomocnikamiTen mały, biały pewnie urośnie? Mój był też mały tylko czarny
.
![]()
A teraz jest duuuuuuuuuuuża "dziewczynka" i dlatego pani robi płotki, murki i tp.
Dasz radę.Wszystko ładnie zaplanowane. A szopa ... może się rozpadnie. Nawet jak nie sprzątną, to będzie -"trochę niżej" do zasłonięcia.
Pisałaś, ze tam masz mokoro koło tej szopy. Był taki program Maji o podmokłej działce. Tam wymyślili żywy płot z wierzby. To bardzo szybko się zazieleniło i w dodatku ściaga trochę wody z terenu. Przejrzyj archiwalny odcinek.http://majawogrodzie.tvn.pl/75,Podmokly-ogrod-pelen-iglakow-odc364,odcinek.html
Pozdrawiam ciepło i słonecznie i ...chyba pójdę spaćJola.
Narcyzowo miało być:
![]()
![]()
![]()
![]()
A tutaj też usiłowałam zrobić ładne zdjęcie...
![]()