Witam,
czy ja się już tu witałam? Chyba nie.
Trwam w nieustannym podziwie nad Twoją wizją ogrodu i konsekwencją.
Sympatyczna ta ławeczka, ale ja bym jeszcze kostki dołożyła trochę przed ławeczką, może lekkim pólkolem. Jeśli będzie użytkowana, to się trawa w tym miejscu szybko wydepcze. Chyba, że ona raczej do dekoracji niż do posiadywania
Witaj
Masz rację - możliwe, że troszkę powiększymy ten podeścik. Teraz dni coraz dłuższe, więc będzie więcej czasu na zrobienie czegokolwiek w ogrodzie.
I jeszcze powinny być fotki fryzurki przed i po Dlaczego tylko fryzurki bukszpanów mają być fotografowane?
Świetny pomysł, ale ze mną byłoby chyba tak, jak pisała kiedyś Bogdzia, nie byłoby zachwytów i co wtedy
Pokażę Ci Marzenko moje kamyczki, a właściwie mojego M , bo on sobie tak wymyślił, mam nadzieję, że kiedyś zrobi je w gabionach ładnych właśnie, narazie są za siatką
Moniko, natchnęłaś mnie chyba na podobną aranżację cisową za ławeczką tez mam taki pomysł, realizacja niedługo ... ale widzę, że bardzo fajnie wygląda
reszta już będzie wykonana inaczej, poza tym po obu stronach mojej ławeczki rosna drzewa...
Marzenko - bardzo jestem ciekawa co powstanie
Moja ławeczka wczoraj została cała zasypana śniegiem, bo Prima Aprilis urządził nam psikusa w postaci zimy.
Dzisiaj na szczęście chłodno, ale już bez śniegu.
Bardzo Wam dziękuję że mnie odwiedzacie,jestem zawalona robotą przed świętami,chyba odpocznę dopiero w Święta.....miało być ciepło ,miał być wyjazd na święta.,będzie zimno nie będzie wyjazdu,słyszałam że nawet ma padać śnieg,czyli odpoczynek na kanapie....a kiedy na tarasie usiądziemy?,.....
dokupiłam sobie stożki i kule bukszpanowe na poprawienie nastroju
Stożek piekny taki wysoki to trudno w szkółkach spotkac.Kosz też śliczny idealnie w Twoim stylu ale jakże by miało byc inaczej?
Bardzo Wam dziękuję że mnie odwiedzacie,jestem zawalona robotą przed świętami,chyba odpocznę dopiero w Święta.....miało być ciepło ,miał być wyjazd na święta.,będzie zimno nie będzie wyjazdu,słyszałam że nawet ma padać śnieg,czyli odpoczynek na kanapie....a kiedy na tarasie usiądziemy?,.....
dokupiłam sobie stożki i kule bukszpanowe na poprawienie nastroju
Agnieszko pozwalam sobie wrzucić też i nasze facjatki i do Twego wątku, bo to było nasze spotkanie
Zaatakowałam Cię z zaskoczenia ...sorki.... Ale taki spontan jest też fajny
Trzymam Cię za słowo, że jestemu u Was na parapetówce z kiełbasą na patyku
Okna będzeisz mieć bombowe w domciu ......... I chwalę publicznie Agnieszki projekt rozbudowy domku ..... piekny ogród , piękna dziewczyna i piekny dom....a na dokładkę smaczna kiełbasa z pięknego ogniska
Dziewczynki gratuluję spotkania .Pozytyw i energia
Syla - tak wyglądała rabata z przodu w ubieglym roku. Teraz tojeść brązowa po zimie i nie ma jeszcze begonii. No i zastanawiam się nad zamianą kamyka w środku rabaty na runiankę...
Myslę o tym, żeby te tuje wystrzyc w dwie lub trzy kulki, a jalowca płożącego formować na taki kształt:
Tutaj widok (z wakacji)na front domu, w glębi za schodami i slupami ta rabata z laurowiśnią. Tu z przodu obuk tujkowej kuli będą dwa Rh cunnighams white
Dziś straszny wiatr i zimnica, a że poźno wrócilam z pracy, nie poszłam do ogrodu .Pochwalę sie, co dostałam dziś w prezencie na święta od mojej przyjaciółki. Uszyła specjalnie dla mnie