No ja tak jak Justi musiałam się cofnąć poczytałam, zmian sporo Alu u Ciebie ile lat maja te kulki na pierwszym planiemiędzy tawułkami
a co będzie we wgłębniku? samotnia?
kulki żywotnika mają 9 lat , ale co roku ciachane . jednak z powodu cienia jałowców rosną nie jednakowo.
tu jeszcze przed fryzjerem - i kulki i jałowce. teraz jałowce o połowę mniejsze.i muszę jeszcze teraz dołożyć drugi rząd tawuł . bo zrobiło się wreszcie miejsce na ich posadzenie
we wgłębniku ....tak samotnia i to nad oczkiem wodnym w kąciku ??????- zobaczymy czy fajnie wyjdzie ten zakątek
Piękny las z kokoryczą Piekne zdjęcia robisz Elu
A to mój najbliższy las ...... ok. 4km..... w środku jest kaplica i żródełko z wodą, po którą przyjeżdżaja tabuny ludzi z miasta ... niedługo zakwitną zawilce i będzie w nim biało
Kochani, zaspałam rano, potem poszłam święcić palmę, potem przyszła Kasia, potem przyjechał Paweł, potem Witek zabrał mi komputer bo pisał ważny kosztorys i teraz dopiero dorwałam się do niego.
Normalnie skandaliczny skandal, aaa. Żeby było ciekawiej to o 14.30 wyłączyli prąd
Teraz zaczynam ciąg dalszy.
Wianek Eco robiony przez Kaisog
oooo. Kasiog mamy podobne upodobania. Mój wianek podobnie zrobiony. jajek mu jeszcze brakuje ale pojawią sie jutro. Teraz "bazę" można zobaczyć u mnie.
Dzięki dziewczynki że wpadłyście. Ja zawodowo całą niedzielę poza domem .Dopiero przyczłapałam.Skonana jestem ,ale nie wpaść tutaj do was?co to to nie!!
Może zrobi się wszystkim cieplej po papryczkach