I tak wiem z kim się spotykasz. To Agata 19762. Zostawiłaś za dużo wiadomości u Zbyszka.
Wcale nie robiłam z tego tajemnicy......ale coś musiałam i u siebie zostawić jako ciekawostkę.
W dużym skrócie...... goście super
Gospodyni ze mnie tradycyjnie do d...y... nie dość, ze mnie w robocie zatrzymało i sie spóźniłam, to nic nie zdążyłam przygotować... myslałam , że zdąże wrócić..... Jak zwykle wtopa.....
Agatko sorki........ za to prezenta już jednego otworzyłam i .....zniknął Zapraszam ponownie..... tym razem będzie mniejsza improwizacja
Z mojej strony liczę na kolejne spotkanie .......mój M widzę, że znalazł w Twoim M dobrego towarzysza do rozmów A jeżeli o to idzie to mój jest dość wybredny .... W zwiazku z czym uznanie dla całej rodzinki...... Natalka i Kubuś - extra ale mając takich rodziców trudno by było inaczej
A teraz dla ciekawych spotkania...migawka przed wyjazdem, wcześniej nie było czasu na fotki
Ta runianka może tak być?
Nie za rzadko? Kiedy mi się zrobi gęsty dywan ????
Ładnie może jakiś kolor tu dodaj? Coś kwitnącego? Może rzeczywiście jakieś jednoroczne? Kup paczkę nasion i siej w docelowe miejsce - za parę dni będzie na tyle ciepło że szkoda czasu na doniczki i przesadzanie
Runianka ok, ja też tak sadziłam, za 1-2 lata będzie gęsto Ona sama się "rozłazi" przez podziemne rozłogi - takie długaśne, białe, potrafi wyrosnąć z 60 cm od rośliny matecznej