Z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych
życzę wielu radosnych i ciepłych chwil,
odpoczynku przy rodzinnym stole
oraz mnóstwa pomyślności w życiu prywatnym i zawodowym.
Marzenko! Spotkanie się odbyło,a to najważniejsze.
Życzę pomyślności w działaniach nie tylko świątecznych!
Zdrowia i pogody ducha!
I Uśmiechu od ucha do ucha!
Wesołych Świąt!
Zdrowych, zrelaksowanych i miłych świąt Wielkiej Nocy w gronie rodzinnym życzę ciśnienie mocno spadło pogoda do Ciebie Aniu wraca, u mnie zapowiada się na deszcz
Życzę Świąt w pogodzie oczekiwanej przez całe Ogrodowisko. Niech stanie się CIEPŁO . Kochani....... życzę Wam w te Święta wszystkiego najpiękniejszego, a po Świętach niech wszystkie marzenia zaczną się spełniać
Życzę Świąt w pogodzie oczekiwanej przez całe Ogrodowisko. Niech stanie się CIEPŁO .
Przepraszam jak kogoś pominęłam z życzeniami, ale czasu mało..... a i ja niezbyt systematyczna jestem....
W Święta takich widoków życzę .... no dobra kilka dni po świętach..... nie denerwujmy Bozi nierealnymi życzeniami
Życzę Świąt w pogodzie oczekiwanej przez całe Ogrodowisko. Niech stanie się CIEPŁO i będzie kasa na unikaty ogrodowe .
PS. ja też już wolę się nie wybierać do miejsc gdzie moge zahaczyć o coś ogrodniczego..... Mój ze starości większośc sikanai robi jak dziewczynka, roslinki calsze, ale trawnik w ciatki-łatki
Życzę Świąt w pogodzie oczekiwanej przez całe Ogrodowisko. Niech stanie się CIEPŁO i zakwitnie w końcu ta wanna z cebulkami,. bo nie mogę sie doczekać tego widoku .