Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Mala_Mi 00:06, 22 kwi 2012

Witaj Jolu...ja też już nie wszystko i nie u każdego wszystko czytam i nie zawsze piszę..po prostu brak czasu, a nie brak chęci .....
Pęcherznice rosną bardzo duże..nawet cięte... wiec daleko od płotu do dobra odległość
Nie mogę iść spać, bo mój chłopak poszedł jeszcze pooglądac ogród nocą Amfa patyki ogryza, a mój uprawia ogród Dziś z powodu burzy i tego, że się jej boi tak zaganiał mnie do domu, ze stratował wszystko co się da...
monteverde 00:09, 22 kwi 2012

Musisz Aniu go trochę wychowywać, bo jak widzę, tylko rozpieszczasz
Mala_Mi 12:15, 22 kwi 2012

monteverde napisał(a)
Musisz Aniu go trochę wychowywać, bo jak widzę, tylko rozpieszczasz

Anuś, a kogo ja mam rozpieszczać A tak naprawdę wcale nie jest szkodnikiem w ogrodzie, jak na psa to naprawdę jest i tak ułożony ogrodowo. A że burzy się boi... kazdy ma jakieś wady. Pomomo, ze boi się burzy, to mnie nigdy nie zostawi, serducho mu wali jak młotem, mógłby sam się schowac, a tego nie zrobi, tylko mnie też zagania w bezpieczne miejsce Jak się mam na niego za to gniewać? Człowiek jakby się bał, to by uciekł, a on do końca na posterunku przy pańci ... a że przy zaganianiu troche siestratowało..to trudno ..urośnie nowe Twoja pomocnica z sąseidztwa też Ci rwie kwiatki i nie gniewasz się za to na nią
Madzenka 12:20, 22 kwi 2012

Misiek obrońca , jak się na niego gniewać
Martek 12:27, 22 kwi 2012

Mnie )))))))))))))Rozpieszczać
Witaj Asc niedzielnie
Martek 12:31, 22 kwi 2012

Pies jest super.Moja Sega zazdrosna jest jak nachylam się do każdej rośliny.Potrafi zabrać mi sadzonkę czy cebule jak wkładam jesienią ,żeby tylko zwrócić na siebie uwagę.Łasi się jak kot do nóg i nie daje nic zrobić.Oczywiście trawnik nawozi,ale to jest stworzenie kochane jedyne ,które się mnie słucha więc ...
Martek 12:34, 22 kwi 2012

asc napisał(a)
Bogdziu, marta....ja ogród zaczęłam robić w 2008 roku jesienią...to raptem 3 i pół roku... Robię metodą prób i błedów wiec inaczej nie może być Waszędzie coś naknociłam, wiec każda jedna rzecz pociaga za sobą kostki domina

Martus, ja zawsze mam dalie... tylko w tym roku udało mi się przechować swoje.A tak kupowąłam co roku nowe. Dziś posadziłam dalie od mamy..... nie mam pojęcia jakie będa....wyrosną to się okaże W kotłowni leżą 3 nowe odmiany kupione w tym roku....w donicy widziałaś.... i z zeszłego roku już w doniczkach (na foto jakie były) .....

Ja ci zaraz dam za te literówki asc ;P )))))))))))))))))))))))))))
Bardzo piękne kolory tych dalii An
Mala_Mi 13:01, 22 kwi 2012

Marta...mogę Cię rozpieszczać
A literówki były, są i bedą.... jak zacznę bawić się w literki, to nawet na swoim wątku nie zdążę pograndzić....... a gdzie jeszcze mam mieć czas na zaglądanie do innych ogrodów O wpisach nawet nie wspominam...... moge przejść na pismo obrazkowe... zbliżenie dalii w celu rozpieszczania
an_tre 13:04, 22 kwi 2012

Pozdrawiam Aniu jest niedziela wypoczywaj ja też zaraz opuszczam forum i na świeże powietrze, szkoda tak piękną pogodę zmarnować na siedzenie w domu
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Mala_Mi 13:15, 22 kwi 2012

an_tre napisał(a)
Pozdrawiam Aniu jest niedziela wypoczywaj ja też zaraz opuszczam forum i na świeże powietrze, szkoda tak piękną pogodę zmarnować na siedzenie w domu

Wczoraj do nocy w ogrodzie..dziś dzień dal domu i na uporzadkwoanie zaległosci na jutro Też uciekam już z Forum