Wersja mini mini
21:59, 29 mar 2012
Witaj Magdo 
Z tych donic to się cieszę normalnie jak dziecko
Kupowałam tutaj:
www.salon-natur.pl/
Na włókno szklane mają tam promocje. Jestem zadowolone również z samego sklepu (mimo tego, że Pani pod numerem telefonu podanym na stronie nic konkretnego nie wiedziała). Donice były super zapakowane, nic się nie uszkodziło.
Tak pamiętam o tej giełdzie ale czy tam trzeba mieć jakąś wejściówkę hurtownika, czy też za opłatą każda osoba "z ulicy" wejdzie?
Tak szukam 3 umbraculifer
Jesienią miał je Kulas w botanicznym (szczepienie na wys 190 cm - 120 zł) i tam udam się docelowo w celach zakupowych, bo chciałabym u nich zamówić jeszcze ostrokrzewy golden gem i może cisy. I tak po cichutku liczę, że może wtedy to jakiś rabat bym utargowała
.
Ach ta kostka - chyba się przekonam do tej jasno szarej
ale jeszcze mam czas do soboty na rozmyślania.
Co do widoku ogródka, to nie mam co na razie pokazywać
nawet trawa jeszcze nie zaczęła mi się na dobre zielenić
na rabatach łyso). Z racji tego , że ogródek zbudowany jest na podwyższeniu (ok. 1,50 m od poziomu gruntu) jest u mnie znacznie chłodniej i nawet tulipany jeszcze mi nie wzeszły a u sąsiadów "gruntowych" tak.
Bluszcz - jesienią posadziłam i na razie czekam aż ożyje. Docelowo chcę takie coś, tylko z bluszczu puszczone po wewnętrznych stronach tarasu:
Dzięki za link o spotkaniu na Dolnym Śląsku
Z tych donic to się cieszę normalnie jak dziecko
Kupowałam tutaj:
www.salon-natur.pl/
Na włókno szklane mają tam promocje. Jestem zadowolone również z samego sklepu (mimo tego, że Pani pod numerem telefonu podanym na stronie nic konkretnego nie wiedziała). Donice były super zapakowane, nic się nie uszkodziło.
Tak pamiętam o tej giełdzie ale czy tam trzeba mieć jakąś wejściówkę hurtownika, czy też za opłatą każda osoba "z ulicy" wejdzie?
Tak szukam 3 umbraculifer
Ach ta kostka - chyba się przekonam do tej jasno szarej
Co do widoku ogródka, to nie mam co na razie pokazywać
Bluszcz - jesienią posadziłam i na razie czekam aż ożyje. Docelowo chcę takie coś, tylko z bluszczu puszczone po wewnętrznych stronach tarasu:
Dzięki za link o spotkaniu na Dolnym Śląsku