Posadziłam też Conicę, ktora juz po zimie nie wygląda dobrze, nie wiem czy w ogóle się przyjęła.To zdjecie zrobione z podestu przed wejsciem do domu. Przedogródek to właściwie prostokat o wymiarach 8,90mx4,20m.
I tu ma się zmieścić ścieżka dla psa wzdłuż siatki. Na siatkę chciałam puścić bluszcz. Jeśli chodzi o tą ścieżkę to jak ją prawidłowo wykonać aby pies korzystając z niej nie przynosił błota, czy piasku. Może Danusia projektowała jakiś ogród z taimi scięzkami, a może ktoś ma je w soim ogrodzie.? Tka jak konczy się kostka wdłuż domu i zakręca w prawo dalej i tam od siatki jes do kostki 3,50m.
A na tym trzecim zdjęciu widać pień robinii akacjowej, której już też niechcę, a bynajmniej nie w tym miejscu.
Jesienia dostałam od teściów z działki wiechcie bukszpanów, więc posadziłam to, chyba sie przyjeło, i niedawno obcięłam. Zobaczcie co w chwili obecnej prrezentują. Proszę o rady co z nimi trzeba jeszce zrobić, czy moze za mało przycięłam. jedna kula ma być na pniu, bo tak wychodziło. Dołączę jeszcze inne zdjęcia tych bukszpanów, z bliska.