Na mojej skarpie mam kilka host.
Tu " Halcyon" kwitnaca.
Ładna hosta, niestety nn
"Grat Expectations" jeszcze nieduża
I jeszcze jedna nieznana, kupiona w Biedronce, zapowiada się że będzie miała duże liście
Przemku, Danusiu,Bogdziu ogólnie to ona miała być niebieska... Nie dawałem jej tych specyfików na niebieskość bo dla mnie ona ładna jest różowa... i zielona.. a później prawie przed samą zimą była czerwona
Jolu, praca może jest ale bez znajomości niestety start jest bardzo trudno.
Pożyjemy zobaczymy... podobno chcieć to móc.
Fajne mi pomidory rosły rok temu ?
Kaktus dla Danusi... podobno się od tego wszystko zaczęło
A to ja 2 lata temu w 2010 od tego czasu otoczenie się bardzo zmieniło, jak i ja sam.
Wydoroślałem czy coś takiego Ale ciągle przystojny hehe - żartuje
Oprócz róż, które u mnie niewątpliwie królują mam jeszcze wiele innych zainteresowań roślinnych. Jednym z nich są hortensje, które zwróciły moją uwagę nie dawno, raptem dwa sezony temu.
Irciu, o Grahamie często mówi się, ze przypomina jajecznicę , zwykle ma taki odcień
Ewuniu, znalazłaś coś ciekawego?
Danusiu, dopiero niedawno tak pomyślałam o moim dziadku. Wcześniej mi to wcale nie przyszło do głowy, może dlatego, że jego róże pamiętam z bardzo wczesnego dzieciństwa a potem urwał się nam kontakt na bardzo wiele lat (rozwód rodziców).
Aniu świetna stronka z irysami, daliami i liliowcami, ale źle trochę się otwiera poszczególne kwiaty, ale pooglądałam z przyjemnością
u mnie otwierają się dość szybko, może jest tłok na forum i to spowalnia otwieranie stron, a może też być przyczyna w Twoim kompie
Bardzo mokra wiosna 2009