Danusiu bardzo cenię sobie Twoje szlachetne zdanie, cieszę się ,że pozytywnym,łaskawym okiem zlustrowałaś moje dziewicze wyczyny Jednak z tymi ostatnimi wyrazami nie zgodziłabym się, mocno przesadziłaś !!!!!
Dziękuję Ci serdecznie,że znalazłaś dla mnie czas Pozdrawiam majowo
Ja od rana łopatą pomachałam w czynie pierwszomajowym w ogrodzie
A teraz chrzanić umiejętnosci harcerskie..... M kupił szczapki smolne ,które łatwo się rozpalają
Z zuchów mnie wyrzucono, bo ......pobiłam kolegę...... wiec musze korzystac z dobrodziejstw zarezerwowanych tylko dla harcerzy....
Ania,ale to mięcho potem rozpałką zasuwa Chyba,że masz coś bezzapachowego
Jako wyrzucony zuch ..nauczyli mnie jednego, że są drewienak z duża zawartościa zywicy i one się łatwo palą..i używamy takich....nazywało się to u nas drzewo smolne..... ale nie od smoły, a żywicy. Zaleciałam gwarą ale nie wiem jak to sie fachowo nazywa.... w każdym razie jest to produkt naturalny
Miecho z zywica tez nie ten teges... Marze o grillowanym miesku i kaszaneczce, dookola unosza sie zapachy od sasiadow, a ja sama w domu Poszlabym do sasiadow, ale chyba wszystko zjedzone
Nie no Marta, co Ty chcesz od tego cisa, uczesalas go superzasto
Niech sie swieci 1 Maja
Marta, w końcu dotarłam i nadgoniłam
fryzura pierwsza klasa ! tylko dlaczego chciałaś na "niegrzeczną dziewczynkę"? hehe
a postrzyżyny roślinki tez udane, brawo brawo!
Ja was kobiety nauczę zdrowo grillować
Ten obrządek zaczyna mój mąż.Mianowicie bierze palnik i rozgrzewa brykiet czy węgiel do czerwoności
Po tych zabiegach z pewnością nie zapomnicie co pewienczas kupować nowy grill )))))))))))))))
Dziękuję Wszystkim za odwiedziny,miłe komentarze i wszelkie rady.
Trochę chłodu na upały w postaci tych bratków dla Was dobrzy Ludzie
Udanej środy ,dobranoc