Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

justi 09:31, 02 maj 2012

Wieloszka napisał(a)

i ściana wodna - wreszcie skończona.

A wczoraj wieczorem po uruchomieniu światła

ŁAAAAAAAAAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U la la! Rewelacja!

Tylko żeby zza płotu było widać zieleń a nie domy to tło by było lepsze. Ale pisałaś chyba że tam cos będzie drzewiastego Ślicznie wyszło i jaki nastrój wieczorkiem, mmmm.....
Milka 10:48, 02 maj 2012

Marzenko, jestem już na bieżąco, o wszystkim poczytałam, wszystko obejrzałam
wszystko spójne, piękne, zachowany styl, teraz nic tylko wypoczywać no bo w końcu dopiero zaczyna się sezon a twoja energia godna zazdroszczenia, chciałoby się tak mniej o 10 lat mieć na karku, a tak siły już nie pozwalają realizować to, o czym się marzy SUPER!!!!
iwonaz 11:57, 02 maj 2012

Ściana wodna super, ja narazie muszę zadowlić się planowanym ciurkadełkiem. A piszę dlatego, że ja również jestem fanką drzew liściastych i mnie też nikt w tym względzie nie rozumie
waska 13:06, 02 maj 2012

ale u ciebie pięknie
choć pies najbardziej mi utkwił w pamieci.
pozdrawiam
Sebek 13:12, 02 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)

Rh na nozce, tulipany, Tytus w bialym koszyku, sciana wodna i zywoplot z bukszpanow pstrych - boskie!
Kiedy Ty Marzenko odpoczywasz???
PIEKNIE!!!

Karola caly czas odpoczywam, takie prace sprawiają mi przyjemność i relaksują
Nie lubię tylko wysypywać kory i przesadzać dużych roślin
Korę obiecał wysypać M

A ja lubię sypać korę - zapach Ci nie odpowiada ? Dla mnie jest fajny
Madzenka 13:20, 02 maj 2012

justi napisał(a)

U la la! Rewelacja!

Tylko żeby zza płotu było widać zieleń a nie domy to tło by było lepsze. Ale pisałaś chyba że tam cos będzie drzewiastego Ślicznie wyszło i jaki nastrój wieczorkiem, mmmm.....

Justi są posadzne liściaste graby fastigata - ktore zaslonią domy i drogę - tylko dwa mi wypuściły liście a dwa nie i dlatego za ścianą ich nie iwdać. Mam rezerwowe 3 szt to jesli nie wypuszczą liści wymienię a te dam do reaniamcji na tył domu
Madzenka 13:23, 02 maj 2012

irena_milek napisał(a)
Marzenko, jestem już na bieżąco, o wszystkim poczytałam, wszystko obejrzałam
wszystko spójne, piękne, zachowany styl, teraz nic tylko wypoczywać no bo w końcu dopiero zaczyna się sezon a twoja energia godna zazdroszczenia, chciałoby się tak mniej o 10 lat mieć na karku, a tak siły już nie pozwalają realizować to, o czym się marzy SUPER!!!!

Irenko wcale nie trzeba mieć 10 lat mniej, gdyż ty masz mojej energii x 2. Tylko chwilowo jesteś zmęczona i końca nie widzisz w pracach ogorodowych. Więc kochana na chwile zwolnij i rozkoszuj sie wiosną w Twoim ogrodzie. Sadzić można nawet latem a zdowie i samopoczucie najważniejsze .... Wzięłam sobie do serca co Bogdzia napisala: poleżeć, zdjęcia porobć, ptaszki poobserować
I spędź trochę czasu z wnukami!!!! A gdy domek letniskowy powstanie to będzie wielkie WOW!!!
Madzenka 13:26, 02 maj 2012

iwonaz napisał(a)
Ściana wodna super, ja narazie muszę zadowlić się planowanym ciurkadełkiem. A piszę dlatego, że ja również jestem fanką drzew liściastych i mnie też nikt w tym względzie nie rozumie

Iwonko moja ściana była na papierze od chyba 2009!!! A dopiero teraz zrealizowana więć ważne, że masz planowaną
Cieszę się, że jest nas trochę zwolenniczek liściastych. Mojej miłości do brzóz i grabów nikt z sąsiedztwa nie rozumie. Jeszcze gdybym miala miejsce to bym do nich sosny posadziła i mialabym las jak w rodzinnych stronach mojego taty na pn-wsch od Warszawy
Madzenka 13:27, 02 maj 2012

waska napisał(a)
ale u ciebie pięknie
choć pies najbardziej mi utkwił w pamieci.
pozdrawiam

Tytus też utkiwł Juzi z Kruklandii i sobie kupiła Tośkę!!!! Jak Ty też kupisz to mini fanklub buldoga francuskiego na ogrodowisku powstanie Skusisz się ???
Madzenka 13:29, 02 maj 2012

Sebek napisał(a)

Rh na nozce, tulipany, Tytus w bialym koszyku, sciana wodna i zywoplot z bukszpanow pstrych - boskie!
Kiedy Ty Marzenko odpoczywasz???
PIEKNIE!!!

Karola caly czas odpoczywam, takie prace sprawiają mi przyjemność i relaksują
Nie lubię tylko wysypywać kory i przesadzać dużych roślin
Korę obiecał wysypać M

A ja lubię sypać korę - zapach Ci nie odpowiada ? Dla mnie jest fajny

Sebku a jakże lubię zapach kory zwlaszcza po deszczu. Nie mogę się wyrażać ale nie mam sił tego cholerstwa targać!!!! Ostatnio zamiast 80 l zamówiłam 60 l to było lepiej. Ale teraz mieli tylko zapakowane po 80 l i M kazał zamówić!! Powiedzialam M, że sam sobie za żywopłotem grabowym będzie targał 30 m i i wysypywal bo mi chwaściory z pola wchodzą do ogrodu.