Witaj Misja z gruzem po starej stodole bardzo fajnie Wam wychodzi a ta ściana, hmm no i co mam powiedzieć, no podoba mi się, nawet bardzo lubię takie klimaty, murki, stare ściany no i córeczka widać, że ogrodowo też zaangażowana
Cięcie żywopłotu cd.
Kolejny kawałek już na gotowo.
Ciachnęłam dziś bok ,dość dużo.Chcę żeby tuje utworzyły jednolitą ścianę i nie było widać pojedynczych tui. Mało im brakuje
Jutro cd.
Pogoda ma być super to pewnie większość ogrodniczek ruszy do ogrodu
No to prezentuję zamkowe dzieło
Ze zbliżeniem dynksu włącznie
Haniu, groszki wysiałam w domu bo... bardzo chciałam coś wysiać A wysiewy muszę mieć z patyczkami bo przecież potem nie będę wiedziała co wysiałam No wiesz, pierwsze dni w szkole to się dziecko bardziej stara
Asia - nadrobisz Zgodnie z kalendarzem księżycowym od jutra okres korzeniowy, a korzeń to raczej każde zielsko ma, możesz siać ile wlezie
Kamelia. 2gi rok u mnie. Nieśmiało zaczyna kwitnąć. Później niż ta u sąsiada za płotem, ale mniejsze ryzyko że przymrozek zważy kwiaty. Mieszane uczucia mam co do tego koloru, takiego troche żółtawo-kremowego....
Hiacynty i EE z poprzednich sezonów zaczynają w przedogródku. Parę ciepłych dni i będzie czuć ich zapach
Wiosno przybywaj!
W karpach, mniejszych lub większych, w zależnościod odmiany i odżywienia pstryknęłam jednej fotę
Chłodny strych może być do czasu, aż towarzystwo puści liście