Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

Rumianka 17:44, 10 lip 2022

sylwia_slomczewska napisał(a)
Fajny pomysł z tymi konikami, a czajniczek z rojnikiem przeuroczy

Dzięki w imieniu rojnikow i czajniczka pozdrawiam
Coś mi przestał działać domowy net. A w telefonie nie lubię
Rumianka 17:46, 10 lip 2022

Basieksp napisał(a)
Masz bardzo ładne naparstnice i ostróżki u mnie naparstnice jakoś słabo się wysiały i cieniutko z nimi w tym roku.

U mnie sieją się na potęgę
Joku 17:50, 10 lip 2022

Rumianka napisał(a)

Bardzo ładnie i kolorowo, druga strona też fajna. Trzymasz się swojej koncepcji i to mi się podoba. U mnie też była burza, chyba piątek pod wieczór. Akurat jechałam do Lęborka, strasznie lało.
Rumianka 20:54, 10 lip 2022

Joku napisał(a)

Bardzo ładnie i kolorowo, druga strona też fajna. Trzymasz się swojej koncepcji i to mi się podoba. U mnie też była burza, chyba piątek pod wieczór. Akurat jechałam do Lęborka, strasznie lało.

Dzięki Jolu. Przed chwilą i u nas burza przeszła. Mój domowy komp coś zaszwankowal. Nie można go uruchomić. Jutro trzeba dać do serwisu. Mam jeszcze sporo fotek do wygrania a strajk sprzętu uniemożliwia.
Basieksp 22:17, 10 lip 2022

Podczytałam u Sylwi, że pomidory trochę słabo zawiązują grona u Ciebie, może to coś pomoże, my potrząsamy tak trochę kwiatami pomidorów, właśnie po to by lepiej się zapylały
Kordina 00:31, 11 lip 2022

Rumianka napisał(a)

Przeglądałam jeszcze raz Twoje roślinki i dopiero zauważyłam kształt z rojników, ja tu widzę misia na pleckach, no ewentualnie żółwika To specjalnie czy niechcący?
Rumianka 15:09, 11 lip 2022

Kordina napisał(a)

Przeglądałam jeszcze raz Twoje roślinki i dopiero zauważyłam kształt z rojników, ja tu widzę misia na pleckach, no ewentualnie żółwika To specjalnie czy niechcący?

Ha, ha ...to były posadzone 3 rojniki, a rozrosły się w ten sposób. Ciekawa sugestia.
Ewa777 18:42, 11 lip 2022

Rojniki niby bardzo proste w obsłudze, a jednak mam pytanie. Co robisz z rojnikami, które kwitna?

Bardzo ładna masz kolekcję róz. Widać, że zdrowo rosną
Rumianka 13:03, 12 lip 2022

Basieksp napisał(a)
Podczytałam u Sylwi, że pomidory trochę słabo zawiązują grona u Ciebie, może to coś pomoże, my potrząsamy tak trochę kwiatami pomidorów, właśnie po to by lepiej się zapylały

O widzisz, każdy sposób jest dobry warto wypróbować. Pozdrawiam
Rumianka 13:06, 12 lip 2022

Ewa777 napisał(a)
Rojniki niby bardzo proste w obsłudze, a jednak mam pytanie. Co robisz z rojnikami, które kwitna?

Bardzo ładna masz kolekcję róz. Widać, że zdrowo rosną

Badyl po przekwitnięciu ukręcam bo on już obumiera i robi miejsce następnym rozetkom. A róże dziękują za uznanie. Pozdrawiam