Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Lawendowy zawrót głowy 19:13, 19 sie 2016

Do góry
Magda hahah no niezła jestes ) Sanktuarium wiem ze jest na nie kierunkowskaz ale jak tam trafic pojecia nie mam hahahah , myslałam ze Ty juz rudzianka )))) bez psa tez jestes mile widziana buziol

Zielona ) buziak , platany juz ciachałam wiosna ale to było zupełnie na czuja ...teraz je bede cieła ostro i stanowczo )))) rosna jak gupie

Anda Ecia )) zakatek juz dlugo ale faktycznie z powodu przerwy dzis ma swoj debiut )))ciesze sie ze Ci sie podoba

Ewka777 pozdrawiam Cie milutko . co doo ciecia to uwierz mi mielismy sporego cykora i jescze sporo musimy sie nauczyc ale pierwsze koty za płoty )) buziol

Mirelko dziekuje za mmiłe słowa , wiem ze Ty mama przytulaskowa psiara )))

Sebek juz mnie wyzywasz jeszcze butow nie sciagnołes )))) bedzi fota znalazłam ))

Edytko juz sie poprawiam ) drzwi te same co w pierwszym zamowieniu tylko fachowcy inni teraz sie udało ))

Ewciu ciesze sie ze Ci sie podoba chociaz to jeszcze nie koniec prac tutaj, bedzie drewienko na elewacji i taki mały powok=jnik na metalowej podporze ale dopiero wiosna )) to nie konwalnik tylko rozplenica rubrum )))
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 19:13, 19 sie 2016

Do góry
Kasya napisał(a)
dobra...przyznaje sie...
wykupilam w najblizszej biedronce wszystkie tulipany purple pion o double beauty of apeldoorn

ale wcale tak duzo nie bylo

Jesień idzie? Ja tam jeszcze lato mam w sercu - i będę się tego trzymać jeszcze... jakiś czas
Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi 18:06, 19 sie 2016

Do góry
Betysia! Tylko tyle? Po taaaakiej długiej nieobecności mogłabyś się bardziej uzewnetrznic
Ogródkowe perypetie:) 17:47, 19 sie 2016

Do góry
Brunnera może się gryźć... Grujecznik robi się taki miodowy potem, może w tym kierunku idź? Stipa sirocco albo carex praire górę byłby dobry -o ile chce Ci się co roku wymieniać

PS - przycialem Twoje kulki A do Krakowa nijak mi nie po drodze w tym roku
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 17:22, 19 sie 2016

Do góry
Się popiesci to się zmieści - zaufaj mi

Udanego To ja w takim razie idę za Ciebie spalić tego grilla na siłownię
Lawendowy zawrót głowy 17:18, 19 sie 2016

Do góry
Aaale zmiany! Ogrodu nie poznałem

Zdjęć za mało - nie bądź sknera, pokaz chociaż drzwi
Coś jeszcze, coś więcej... 17:14, 19 sie 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Sebus )) )))

Lojanta! Idę do Ciebie, zgubo
Coś jeszcze, coś więcej... 17:13, 19 sie 2016

Do góry
Pluszakowa napisał(a)

To teraz nie wiem czy słać czy nie

Jak nie jak tak!
Coś jeszcze, coś więcej... 16:22, 19 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

A wyślij Co prawda mam lekkie skrzywienie od oglądania tych portali, ale... co tam

To teraz nie wiem czy słać czy nie
Coś jeszcze, coś więcej... 16:18, 19 sie 2016

Do góry
Pluszakowa napisał(a)

Na portalu z nieruchomościami mogę ci podesłać na priv ja w Internetach bardzo skryta jestem

A wyślij Co prawda mam lekkie skrzywienie od oglądania tych portali, ale... co tam
Coś jeszcze, coś więcej... 16:17, 19 sie 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)

Ja się dziwię, że Wy w ogóle o takich porach po internetach chodzicie.Ja 22.00 ledwo paczam na oczy

A bo my nocne marki jesteśmy. Dodatkowo zasnąć nie mogłem i przesiedzialem do drugiej na Pinterescie
Coś jeszcze, coś więcej... 11:23, 19 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Ooo, a gdzie? Bo bylem u Ciebie i... nie widzę
Albo szukać nie umiem

Na portalu z nieruchomościami mogę ci podesłać na priv ja w Internetach bardzo skryta jestem
Coś jeszcze, coś więcej... 09:00, 19 sie 2016

Do góry
Pluszakowa napisał(a)
moja sesja ujrzała światło dzienne już wczoraj

cały dzień latałam jak wariatka z babeczkami, rogalami, filiżankami itp. dom oaza spokoju i odpoczynku nic tylko kawka i coś dobrego do tego, w każdym kącie home staging pełną gębą

Mnie kiedyś Pani ze skarbóki obudziłą (dzwoniła o normalnej porze, tylko w trakcie mojej drzemki -dawne dobre czasy ehh) byłam kompletnie poplątana o co chodzi, kto, co jak, dlaczego i czemu teraz, a w sumie, to pomyliłam się w numerze konta i nie mieli mi jak kasy przesłać

Ooo, a gdzie? Bo bylem u Ciebie i... nie widzę
Albo szukać nie umiem
Coś jeszcze, coś więcej... 08:59, 19 sie 2016

Do góry
Zielona napisał(a)
Ups - chyba przeze mnie
A 'Sublokatorka' to dreszczykowaty film. Bez żadnych podtekstów damsko-męskich!!! Thriller. Stary. Więc i moje emocje sprzed wielu lat. Być może dzisiaj już by mną tak nie wstrząsnął

Ogrodowo: zrobiłam dzisiaj... zdjęcia
...ale zamiast wklejać - wolę pobujać się po ogrodach i poczytać, co słychać tu i tam

U mnie zdjęcia z ogrodu prędko nie będą, wiec mam czas na latanie po kominkach Musze tylko miotle znaleźć
Coś jeszcze, coś więcej... 08:57, 19 sie 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Pogubiłam się, czy tu tematy ogrodowe, nalewkowe, czy o współlokatorkach pisanie
Aaa, filmy jeszcze na tapecie
Sebek, na tej fotce bylinowej masz fiolet i niebieski: ostróżka i co jeszcze?

Szałwia - i tyle
Coś jeszcze, coś więcej... 08:56, 19 sie 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
wiadomo wlasnie szara sofe zamówiła

A myślałem, że już dawno ten zakup za Tobą
Coś jeszcze, coś więcej... 08:55, 19 sie 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Serbski.. A jakim? ja ostatnio "chemię" oglądałem i powiem że mnie"dotknal" bardzo.
No i czekam na "prosta historie o morderstwie" bo jadąc w zeszłym roku do wojslowic przez chwilę byłam na planie filmowym i z Chyra i presis w jednym hotelu w niemczy spaliśmy

Serbski film, ale chyba pisało się sprbski czy jakoś tak - ogólnie patola
W Kruklandii 08:36, 19 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Hahaha, Kasia jesteś the best!

Juzinka - ja w nieruchomościach parę miesięcy przepracowałem to ogarniemy Ci tu dom raz dwa

Stodołę???
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:34, 19 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Ehhhh, wiesz, że mnie dobijasz? Musze mojemu trawnikowi coś sypnac, bo trzcinnikami się przejmuje, a trawnik rudy...

Bardzo mi się podobają te kolorowe akcenty w warzywniku

jak twój trawnik? coś uległo zmianie?
Mój ogród pod górkę... 08:28, 19 sie 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Juzinkę mus odwiedzić Skrzynki z jeżówek sobie zostaw, bo z co zapakujemy dobra z ogrodu? Przyczepkę w razie czego od Mamy pożyczę

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies