Serbski.. A jakim? ja ostatnio "chemię" oglądałem i powiem że mnie"dotknal" bardzo.
No i czekam na "prosta historie o morderstwie" bo jadąc w zeszłym roku do wojslowic przez chwilę byłam na planie filmowym i z Chyra i presis w jednym hotelu w niemczy spaliśmy
Pogubiłam się, czy tu tematy ogrodowe, nalewkowe, czy o współlokatorkach pisanie
Aaa, filmy jeszcze na tapecie
Sebek, na tej fotce bylinowej masz fiolet i niebieski: ostróżka i co jeszcze?
Ups - chyba przeze mnie
A 'Sublokatorka' to dreszczykowaty film. Bez żadnych podtekstów damsko-męskich!!! Thriller. Stary. Więc i moje emocje sprzed wielu lat. Być może dzisiaj już by mną tak nie wstrząsnął
Ogrodowo: zrobiłam dzisiaj... zdjęcia
...ale zamiast wklejać - wolę pobujać się po ogrodach i poczytać, co słychać tu i tam
cały dzień latałam jak wariatka z babeczkami, rogalami, filiżankami itp. dom oaza spokoju i odpoczynku nic tylko kawka i coś dobrego do tego, w każdym kącie home staging pełną gębą
Mnie kiedyś Pani ze skarbóki obudziłą (dzwoniła o normalnej porze, tylko w trakcie mojej drzemki -dawne dobre czasy ehh) byłam kompletnie poplątana o co chodzi, kto, co jak, dlaczego i czemu teraz, a w sumie, to pomyliłam się w numerze konta i nie mieli mi jak kasy przesłać