Pogubiłam się, czy tu tematy ogrodowe, nalewkowe, czy o współlokatorkach pisanie Aaa, filmy jeszcze na tapecie Sebek, na tej fotce bylinowej masz fiolet i niebieski: ostróżka i co jeszcze?
Ups - chyba przeze mnie A 'Sublokatorka' to dreszczykowaty film. Bez żadnych podtekstów damsko-męskich!!! Thriller. Stary. Więc i moje emocje sprzed wielu lat. Być może dzisiaj już by mną tak nie wstrząsnął Ogrodowo: zrobiłam dzisiaj... zdjęcia ...ale zamiast wklejać - wolę pobujać się po ogrodach i poczytać, co słychać tu i tam
moja sesja ujrzała światło dzienne już wczoraj cały dzień latałam jak wariatka z babeczkami, rogalami, filiżankami itp. dom oaza spokoju i odpoczynku nic tylko kawka i coś dobrego do tego, w każdym kącie home staging pełną gębą Mnie kiedyś Pani ze skarbóki obudziłą (dzwoniła o normalnej porze, tylko w trakcie mojej drzemki -dawne dobre czasy ehh) byłam kompletnie poplątana o co chodzi, kto, co jak, dlaczego i czemu teraz, a w sumie, to pomyliłam się w numerze konta i nie mieli mi jak kasy przesłać
O ja Cię! Idę lepiej spać!
Ooo, a gdzie? Bo bylem u Ciebie i... nie widzę Albo szukać nie umiem
Ja się dziwię, że Wy w ogóle o takich porach po internetach chodzicie.Ja 22.00 ledwo paczam na oczy
Na portalu z nieruchomościami mogę ci podesłać na priv ja w Internetach bardzo skryta jestem
A wyślij Co prawda mam lekkie skrzywienie od oglądania tych portali, ale... co tam
To teraz nie wiem czy słać czy nie