Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

Spotkanie Ogrodowiska w Pszczynie czerwiec 2016 10:34, 16 maj 2016

Do góry
Kaska licz w ostatecznosci II tury beda
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 10:30, 16 maj 2016

Do góry
Widoki to Ty masz bosko !
Od nowa ... na przekór wszystkim 10:25, 16 maj 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Ty masz pieknie to Wiosna nowych urokow u Ciebie ......zaskakujace dla mnie sa Teoje zakatki slicznie.

Moje buksy po ciecu tak zbrzydly , liscie sie zwinely I jeszcze ten przymrozek je zalatwil.....potraktowalam je kilka dni temu Topsinem

tak mi szkoda tych moich kulek, ale staram się je ratować, ładnie młode listki juz się pojawiają. Ja nie cięłam wiosną żadnego bukszpana, u mnie to chyba jakiś grzyb je załatwił

Ogród dla roślin o mocnych nerwach 08:54, 16 maj 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Uwielbiam tutaj zaglądać mebelki fotki klimacik wzdycham buziol

Jolu - dziękuję za pochwały i całuskuję!
Lawendowy zawrót głowy 08:39, 16 maj 2016

Do góry
Polinko tez mi sie biale podobaja )))

Ilonko dzieki kochana jestes ale poszukam juz wiekszych sadzonk zeby tam ten plot od deszczu tak fatalnie nie wygladal. Musze je gdzies dostac przeciez )))

Nicol hihi urosly lobuzy)))

Marzenko czochy sa super jesienia w L szukaj taniej I jakosc dobra

Elu

Reniu napisalam . Buziol
Lawendowy zawrót głowy 08:13, 16 maj 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

U mnie dłużej juz obiecują i nawet od 3 tygodni po tej ulewa nic nie spadło.
no w sumie po gradobiciu chyba nie padało..
Lawendowy zawrót głowy 08:13, 16 maj 2016

Do góry
siakowa napisał(a)
ja od 3 dni conajmniej przekąldam podlewanie bo obiecują deszcz...

U mnie dłużej juz obiecują i nawet od 3 tygodni po tej ulewa nic nie spadło.
Lawendowy zawrót głowy 08:12, 16 maj 2016

Do góry
Elciu no pacz Grzesiu będzie zawiedziemy ze nie widział. Przecież by Ci zaraz pomógł z tym robalem. Tez się ciesze ze chociaż na chwilkę się spotkaliśmy.

Bogusiu i jak teraz już lepiej czy się ropanoszyly bardziej? Na fotach nie widać problemu ale on istnieje

Sebus buziam no jasne ze następnych okazji nie zabraknie
Lawendowy zawrót głowy 08:07, 16 maj 2016

Do góry
AnnaCh miło czytać hihi ale u mnie chwasciarnia ze aż wstyd nigdy takiego wysypu nie miałam ...niecogarniam się

Iwka napisałam u Ciebie. Potraktowała je Topsinem

Kasiu padniesz kupiłam funkje i kostrzewa sina małe wszystko bo miejsce tego wymaga

Ewciu cóż za niesprawiedliwość w nocy trochę podaliśmy a dziś powtórka bo nic u mnie nie krapnelo
Lawendowy zawrót głowy 07:53, 16 maj 2016

Do góry
Ivvona witaj wiele dziewczyn ma problem z lawenda ale nie można z niej rezygnować za cudnie pachnie. Posadziłam ja też w donicach na tarasie żeby muc ja przenosić

Aniu Anbu czarodziejki od zdjęć juz tutaj są daleko mi do nich kawkę?

Ewciu moja ma już małe paczki mojej bym nie ruszała .

Olcia hihi mnie też się podobają ()

Marzenko tez musze się za tulipany zabrać ale czasu brak może w środę coś podziałami w ogrodzie.

To tu... 23:38, 15 maj 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Mad Twoj ogrod to perelka zywoploty pierwszej klasy , nasadzenia przemyslane atrakcyjne dla oka

Warzywnik wzbudza zachwyt .......pracy zrobilascie monostwo....pieknie

Fragmenty ogrodu zachwycają mnie też. Jeszcze sporo miejsc na rabatach bardziej przypomina przechowalniki i namnażalniki. muszę koniecznie piszerzyć rabatę wzdłuż muru bo mi się tam nic nie mieści. I muszę wsadzić zimozielone bo zimą łyso będzie. Ale to stopniowo.
Lawendowy zawrót głowy 15:19, 15 maj 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Ilonko nadal szukam suchodrzewu .zawsze tak jak szukasz nie ma jak nie potrzebujesz wala się ....tez tak masz?

Jeżeli chcesz się pobawić w sadzonki to mogę Ci trochę gałązek do ukorzenienia podesłać
Na Łowieckiej 15:13, 15 maj 2016

Do góry
inag napisał(a)

Już lecę

- Wąsko - około 37cm. U mnie prawie od razu będzie planowany chodnik w przyszłości (baaaaaaaaardzo dalekiej ale jednak) więc i tak w gminie pytałam czy choć tyle mogę sobie zabrać. Suchodrzewy są o tyle fajne, że bardzo dobre znoszą cięcie i można je uszczuplać bez obaw Dlatego też kilka razy pisałam, że planuję ję ciąć blisko przy ogrodzeniu.

Dzięki wielkie ) to dobra wiadomość )) ciągle ich szukam ...
Lawendowy zawrót głowy 14:02, 15 maj 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Jeszcze raz dziekuje za wczorajsze miłe spotkanie )))

Fajne te białe czosnki

Miałam takie sadzić w zeszłym roku ale zapomniałam W tym roku muszę pamiętać i kupić na jesień.
Na Łowieckiej 13:13, 15 maj 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Ilonko mam prośbę ...jak szeroką jest Twoja Rabata przy muru gdzie masz suchodrzew i tulipany nie spieszy się z odpowiedzą

Już lecę

- Wąsko - około 37cm. U mnie prawie od razu będzie planowany chodnik w przyszłości (baaaaaaaaardzo dalekiej ale jednak) więc i tak w gminie pytałam czy choć tyle mogę sobie zabrać. Suchodrzewy są o tyle fajne, że bardzo dobre znoszą cięcie i można je uszczuplać bez obaw Dlatego też kilka razy pisałam, że planuję ję ciąć blisko przy ogrodzeniu.
Malutki pod lasem 11:19, 15 maj 2016

Do góry
Pracus z Ciebie poppiel u mnie ja mam zadarnione chwastami.

Przy jade na pomidorki
Mój ogród pod górkę... 11:18, 15 maj 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Dzien wietrzny Pani ja chce deszczu ......nie wyrabiam sie z niczym, nie chce jeszcze wieczorem kurczak podlewac, jeszcze dzis ode na imprezie juz dosc mam tych impr buziol dla mlodego tez

Aleś Ty imprezowa Deszcz, to niech popada wieczorem, teraz słonko bym chciała! Buziak przekazany.
Mój ogród pod górkę... 11:16, 15 maj 2016

Do góry
Dzien wietrzny Pani ja chce deszczu ......nie wyrabiam sie z niczym, nie chce jeszcze wieczorem kurczak podlewac, jeszcze dzis ode na imprezie juz dosc mam tych impr buziol dla mlodego tez
Od nowa ... na przekór wszystkim 11:13, 15 maj 2016

Do góry
iwka napisał(a)
kilka dzisiejszych fotek, tym razem ciut szerzej

Ty masz pieknie to Wiosna nowych urokow u Ciebie ......zaskakujace dla mnie sa Teoje zakatki slicznie.

Moje buksy po ciecu tak zbrzydly , liscie sie zwinely I jeszcze ten przymrozek je zalatwil.....potraktowalam je kilka dni temu Topsinem
Lawendowy zawrót głowy 10:16, 15 maj 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Jola w jaką mieszankę sadziłaś swoje lawendy? rozmnażałaś już?

Lawendy sadzilam w duzej ilosci piasku z dobra ziemia ogrodowa. Moja jest podlewana Jak kazda roslina no rosnie w donicy.

Popelnilam blad sadzac je za blisko ......w drugiej donicy te same sadzonki sa dwa razy wieksze ....wiec odsep jest wzny. Lawenday musi miec powietrze )))) kupilam od razu duze sadzonki

Nie wiem co sie stalo ale nie potrafie wrzucam fot hm

https://www.ogrodowisko.pl/watek/4837-lawendowy-zawrot-glowy?page=523
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies