Bo ja ciągle powtarzam, że dobrze, że mamy uśmieszki, emotikonki czy jak to się tam zwie - bo słowo pisane trudne jest nie znamy emocji autora itd. Na żywca to inna rozmowa jest
Luz Babeczki luz, każda z nas jest najlepszą matką dla swoich dzieci
Soczysto zielona i piękna szersza perspektywa....piękny ogród i bardzo klimatyczna altana.
Jak się miewa Twój miłorząb....czytam i się waham....podoba mi się bardzo....ale czytam, że łatwy nie jest.
tak mi szkoda tych moich kulek, ale staram się je ratować, ładnie młode listki juz się pojawiają. Ja nie cięłam wiosną żadnego bukszpana, u mnie to chyba jakiś grzyb je załatwił
Wiesz, kiedyś jak rosły świerki przy drodze to było miło, teraz niestety już nie jest. Mieszkam przy dość ruchliwej trasie, ludzi dużo sie przewija i każdy zagląda. Mało siedzimy w niej, dosłownie kilka razy w sezonie, teraz bardziej służy za składzik, każdy coś tam wrzuci a ja tylko sprzątam bałagan, żeby z drogi nie było widać Dach cieknie jak sito, w sobotę jak zaczęło lać wyskoczyłam z parasolką stipę schować i wpadłam do tej altanki, to mąż z córką śmieli się ze mnie, że stałam w niej z parasolką Idzie do rozbiórki, postanowione