Trochę za daleko od obiektywu, ale wygląda podobnie. Inna rzecz, że chyba im nagle światła zabrakło. Jak już Kasyi pisałem oprysk HT i do wiosny powinien być spokój, gdyż widać, że są silne.
Pisałam już ze nie ma tego modelu w sprzedaży. Szukaj po ilości W , ciężar (mały) opcja wydmuchu i wciągania z mielenie. To jest wazne a nie jakiej formy model. Hecht, Einchel to dobre fimy.
przeziębien raczej nie miewami wolę w chłodzie niż upale pracowac.
U mnie trawnika nie ma właściwie Więc się nie przejmuje nim na razie.
Ja Id bym sobie już w realu wyznaczyła.myślę że jak posadzisz na mijanke to układ 3/2/3 na jedna kostke spokojnie wystarczy.ja ubsiebie mam posadzone co 60 cm albo i więcej bo na oko sądziłam itez jestem pewna slze się zrosna
A może faktycznie rozplenice zamiast miscantów?
Jak dla mnie na pewno bukszpany przed różami odpada chyba, że roże przy umbrach ... ale takie przesadzanie raczej odpada?
No co Ty gadasz właśnie, ze się daFajnie to wygląda
Wysokie masz te kostki!!!
U mnie na froncie nie da rady takich kostek zrobić bo jednak rabaty faliste ale myślę o czymś takim przy tarasie ale to już na przyszły sezon Dziękuję, ze o mnie pamietałaś
Nadrobiłam Fajnie teren pod cisy masz przygotowany
Plany na froncie ciekawe i wiesz, ze jestem za grabami + kostki i carexy
Zawsze możesz sobie ocenić naocznie w sobotę czy Ci się to podoba
W deszczu nie lubie bo właśnie wtedy łatwo o przeziębienie ...
Przy lampie ostatnio tuje sadzilismy na tej drugiej działce
Na trawnik staram się nie no bo wiadomo najwyżej trochę ziemi spadnie ale to deszczyk zmyje, wlasciwie już zmył