O ! Będę w programie głównym, dogrywamy jeszcze o trawniku po zimie, co z nim robić i zapowiedź Maja robi w moich kwiatkach Bedzie wszystko niebawem, poinformuję Was.
Rabatka przy okazji się przydała, ale pusta narazie bo to byliny i róże. Dlatego w środku mam zimozielone
Nożyczki Gardeny do przycinanie trawnika są fajne, można skręcać kąt, nie mam zdjęcia, ale jak chłopaki mi przywiozą narzędzia do garażu to natychmiast wkleję zdjęcie. Tymczasowo wszystko wywiezione.
Jak najwięcej zdjęć, bo dużo okazów bylin i nie tylko tutaj widzę. Raj dla oczu, ale wiem, że to ogród najbardziej pracochłonny ze wszystkich rodzajów ogrodów Uwielbiam takie ogrody, miałam kiedyś, a teraz mam zupełnie inny
Witam Grzesiu, nareszcie się zdecydowałeś pokazać swój śliczny i dopieszczony ogród pełen kolorowych kwiatów, jestem ciekawa dalszego ciągu. Witamy w naszych progach.
Znam tę różę także, jest piękna, jak jej nazwa
Podoba mi się rozkład tych półek i linia trawnika, czyli idziemy w proste linie, beton dla mnie tutaj pasuje. One jest dużo lepszy niż coś udające drewno.
Poszukam zdjęć dla Ciebie z betonem.
Ja bym zmieniła tę środkową kompozycję iglaków (3 szt), bo wchodzi w trawnik, można go rozciągnąć.
Ta kompozycja przy wejmutce mogłaby być na odwrót, tzn, 3 szt z tyłu a 2 z przodu. Zobaczymy co dalej wyjdzie. Fajnie to wygląda na projekcie, ale w realu gorzej będzie.
Ja nie zastosowałabym tego, bo to imitacja, a ja ich nie lubię. To plastyk szkodliwy dla środowiska, w użytkowaniu na pewno płowieje i kruszy się
Nie doczytałam, to jednak beton, ale w końcu imitacja.
Nieco z opóźnieniem, ale odnoszę się do kolejnych tematów:
ta deska w brązowym kolorze to gorsze wyjście niż surowy beton, sam beton nie jest taki zły, używa się go teraz, jest modny nawet we wnętrzach. Monolity z betonu, ale ładnie zarośnięte to lepszy pomysł.
Dobre też by byłu zaproponowane przez Marka materiały z odzysku, bowiem nic nie kosztują.
Czytam dalej.
Tak, te zdjęcia są z tarasów, ale równie dobrze można to samo postawić na kostce. Pierwsze zdjęcie i skrzynia takie miała zadanie, przytłumić ogrom kostki na wjeździe do domu.