Nie wiem czy o trawnik Ci chodzi, lecz śnieg z nasłonecznionej części powoli znika. Na razie chcę tylko kupić nawozy, rozsypywać jeszcze nie Jak trawa ruszy to wtedy je rozsypię, w końcu JUTRO JUŻ WIOSNA
No wiem, dlatego kupić sobie chcę. Poszukam także noża do obrzeży i sekatora-nożyczek, choć wątpię żeby mieli? Rozglądnę się także za nasionkami i kłączami, może będzie cosik ciekawego
Nożyczki Gardeny do przycinanie trawnika są fajne, można skręcać kąt, nie mam zdjęcia, ale jak chłopaki mi przywiozą narzędzia do garażu to natychmiast wkleję zdjęcie. Tymczasowo wszystko wywiezione.
Nie chodzi mi takie do trawnika, lecz takie coś jak pokazałaś w wątku o sekatorach - ten w koszu z hortensjami. Mógłbym nim nie tylko obcinać róże i krzewy, lecz nawet formować?
Sekatoronożyce widziałem Dziś ma być przymrozek podobno, lecz okryłem tylko bukszpany włókniną. Sprawdzę czy są u mnie te noże, nie obchodzi mnie firma, wiem tyle, że ma mieć miejsce na stopę, żeby jej czasem nie rozcięło i odpowiednią długość kija