Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Ogród z lustrem 17:21, 21 sie 2014

Do góry
kaisog1 napisał(a)
...no przecie to brzoza....
no pacz takie banalne a ja na to nie wpadłam
Ogród z lustrem 17:16, 21 sie 2014

Do góry
też dołączam do pytania co to za drzewo przy którym chłopaki machają?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:50, 21 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
jasne będą

za głosy dziękuję tym bardziej, że ktoś w konkursie wyraźnie zarzucił , że nie sztuką jest być na jakimś forum i zwołać społeczność forumowo do głosowania... jak widać po wynikach wcale to nie jest takie oczywiste
Ta czy siak mój ogród wzbudził wiele emocji od tych pozytywnych po negatywne o czym świadczy 4 strony komentarzy...

Zastanawia mnie ta przewaga w liczbie głosów AnaKra. Przeciez tego jej ogrodu nawet na zdjęciach za bardzo nie widać. Ot, trochę portretów zdjęć i dekoracji. Jaki więc ma patent na zdobycie głosów? bo nie wierzę , że zdobyte tak po prostu na podstawie przedstawionych w konkursie zdjęć...

No cóż Ana , chyba trzeba nam się wszystkim pogodzić z zaszczytnym drugim miejscem
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:34, 21 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
TEMAT UWAŻAM ZA ZAMKNIĘTY!!!!

POWIEM TYLKO ŻE ŻAŁUJĘ BARDZO, o tym że napisałam o tym konkursie tutaj... Ponieważ dyskusja prowadzona i przerzucanie się argumentami jest zbędne...

Konrad na frontową to Ty jeszcze poczekasz bo pan od kamyków zastrajkował
A ja się z tobą pozwolę nie zgodzić że napisałaś bo my to rodzina ogrodowiskowa i wiemy jak powstawał twój ogród sama mam zgapionych kilka rabat o roślinach nie wspomnę z twojego ogrodu Cieszę się bardzo że bierzesz udział w tym konkursie to będzie nagroda dla ciebie za twoją pasję tworzenia swojego raju Mój dopiero powstaje dzięki Tobie i innym z O będę miała cudny ogród Pozdrawiam serdecznie Mirka
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:55, 21 sie 2014

Do góry
TEMAT UWAŻAM ZA ZAMKNIĘTY!!!!

POWIEM TYLKO ŻE ŻAŁUJĘ BARDZO, o tym że napisałam o tym konkursie tutaj... Ponieważ dyskusja prowadzona i przerzucanie się argumentami jest zbędne...

Konrad na frontową to Ty jeszcze poczekasz bo pan od kamyków zastrajkował
Do raju daleko - u Ewy 10:21, 21 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
trafiłam do Ciebie przypadkiem
Do Gdańska mam ogromny sentyment... przeczytałam wątek i widzę prześliczne bonsai, to co planujesz będzie fajnie przenikać się z nimi. Berberysy jako obwódka pewnie będą mniej kłopotliwe niż żurawki. U mnie bordowe żurawki rosną na patelni i dają znakomicie radę. Róże na pniu śliczne, jestem ciekawa jak długo je masz
W ubiegłym roku kupowałam w biedronce te pomarańczowe tulipany i pięknie kwitły. Jutro podjadę do B i sprawdzę czy u nas już są cebulki

Czytałam że zastanawiałaś się nad cięciem thuj, myślę że delikatne przycięciee im nie zaszkodzi.

Witam Ana,
właśnie nie jestem pewna tego nasadzenia w przedogródku. Kompozycja pewnie ciekawa, ale nie jestem pewna, czy to dobry pomysł przy rabatce bosajowej, zwłaszcza, że za płotem jest ten wielki bonsai przy lampie.
Ja chyba dziś jeszcze dokupię cebulek w B, nie wiem dlaczego wczoraj wybrałam same żółte.
Różę żółtą mam 2-3lata (niestety nie pamiętam, bo w tym miejscu co roku muszę którąś wymienić, bo źle znoszą zimy), a ta biała z wiszącymi gronami posadzona na wiosnę.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:57, 21 sie 2014

Do góry
agatanowa napisał(a)
Ana, aż przejrzałam wszystkie komentarze, wcale nie ma dużo negatywnych, fakt, że z 95% naszych - to jak mogą być negatywne, skoro znamy ten ogród i podziwiamy? Nikt tez nie napisał, że zwołałaś forum Ogrodowiskowe i ze ma zastrzeżenia, co Ty! Nie czytałam regulaminu konkursu, ale raczej nie jest to zakazane. Miłosnicy forum, mogą uwielbiac Twój ogród i na niego głosować. Tak właśnie jest. Przecież każdy może się tez na forum zapisać, na fajsie zwołac przyjaciół swojego ogrodu, etc. Negatywne komentarze dotyczą tylko jednego: nie czystości wcale, ale etapu projektowania. I każdy ma prawo mieć swoje podejście do tematu. Jak widać, nie jest ono jednoznaczne, a i regulamin chyba nie zakazuje wstawiać ogrodów, które miały "spotkanie" z projektantem.
Juz się nie przejmuj bzdurami. Masz bardzo ładny ogród

wiesz chciałam napisać, że się nie przejmuję bo tak faktycznie z jednej strony jest. Z drugiej strony jest mi przykro bo ja z reguły jestem uczciwa i mówię co myślę. Dlatego napisałam o projekcie, jednak tylko ja wiem ile z tego projektu jest u mnie a ile to zmiany i modyfikacje które wykonałam sama metodą prób i blędów, przesadzania z flanki na flankę...
Teraz wiem że nie powinnam wspominać o projekcie, byłoby 'ładniej' choć niezbyt poprawnie politycznie według mnie...

Nigdzie nie napisałam, że ktoś zarzucił bezpośrednio Ogrodowisku, chociaż tak jest...

cytuje
"Do "works":
ten konkurs wygrywa ten, kto zbierze najwiecej glosow. Jesli uczestnikiem jest czlonek jakiegos forum internetowego, to blyskawicznie uzbiera ogromna ilosc glosow. Stad sa te roznice, ktore tak Pania dziwia. To tak jak z reklama - nie zawsze najlepiej sprzedaje sie produkt najlepszy "

"Oddaję swój głos na najpiękniejszy ogród spośród prezentowanych. Ogród z charakterem i klimatem. Nie ma Pani wsparcia wsród forumowych fanów.... więc trudno o sprawiedliwy werdykt....
W zupełności zgadzam się z wpisem poprzednika "

Dodam, że zarówno ja, Łukasz jak i Robaczek-(z obu forum) korzystamy z pomocy forum, ale też inne osoby korzystają ze swoich 'źródeł'

Konkurs nie zmieni NIC w postrzeganiu mojego ogrodu, bo dalej będzie moją pasją, dalej będę wyłączała się przy pieleniu i odpoczywała psychicznie. Jest po prostu mój i wcale nie uważam, że jest najpiękniejszy. Być może dlatego, że wzgledem siebie jestem bardzo krytyczna...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:35, 21 sie 2014

Do góry
bdan napisał(a)

Bez sensu, ja nie miałam projektu, ale inspirowałam się ogrodowiskiem i Twoim ogrodem również; czyli w takim przypadku to moje dzieło twórcze?

oczywiście
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:34, 21 sie 2014

Do góry
Juzia_G napisał(a)

A za ile byś mi sprzedała wysyłkowo?
Mam chęć je podratować

Mocno duże są? To Cunningham'sy prawda?

za wysyłkę, mam 3 cunninham'sy i 2 escimo
Ogród z lustrem 09:32, 21 sie 2014

Do góry
agam napisał(a)
Z trzmielinami jeden problem mam, uwielbiają je opuchlaki .
eee tam z opini różnych osób wynika że opuchlaki lubią wiele rzeczy z tego co wyczytałam u dziewczyn można je znaleźć dosłownie wszędzie: żurawki, rozchodniki, bergenie, rh, cisy, a nawet trawy... nie ma co demonizować
Ogród z lustrem 09:29, 21 sie 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Ciekawy serial.. i ciekawiej sie zapowiada.. bo teraz widzę idziesz w nasadzenia niekapryśne...często uważane za "pospolite". I może się okazać, że "pospolite" nie oznacza pospolity ogród

Aniu Ty jak zawsze potrafisz trafnie ocenić
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:29, 21 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

Jednak główny zarzut to PROJEKT!

Bez sensu, ja nie miałam projektu, ale inspirowałam się ogrodowiskiem i Twoim ogrodem również; czyli w takim przypadku to moje dzieło twórcze?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:27, 21 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
mam do oddania, ale one nie są najlepszej jakości...

A za ile byś mi sprzedała wysyłkowo?
Mam chęć je podratować

Mocno duże są? To Cunningham'sy prawda?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:11, 21 sie 2014

Do góry
Gabisia napisał(a)

Aniu, ale negatywne tylko trzy. I to nie dlatego, że się nie podoba, tylko że za czysto

hahahah u mnie tak, ale u innych w komentarzach. Czyli trzeba było zrobić zdjęcia zaraz po urlopie przed pieleniem Jednak główny zarzut to PROJEKT!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:08, 21 sie 2014

Do góry
a tutaj będą zmiany, tatarak do tej pory był marny a teraz się wziął w garść chyba go tak zostawie

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:08, 21 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
jasne będą

za głosy dziękuję tym bardziej, że ktoś w konkursie wyraźnie zarzucił , że nie sztuką jest być na jakimś forum i zwołać społeczność forumowo do głosowania... jak widać po wynikach wcale to nie jest takie oczywiste
Ta czy siak mój ogród wzbudził wiele emocji od tych pozytywnych po negatywne o czym świadczy 4 strony komentarzy...

Aniu, ale negatywne tylko trzy. I to nie dlatego, że się nie podoba, tylko że za czysto
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:04, 21 sie 2014

Do góry
miałam zapytanie o rozplenice
oto jedna z nich, kupowana u mojej Pani trawkowej, która w tym roku ma naprawdę sporo różnych odmian. To ta najwyższa, kupowałam ją po 12zł. i żurawki, które w słońcu mają cudny różowy odcień

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:01, 21 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Kilka głosów juz masz ode mnie Poprosimy fotki zmienianych rabat, przed i po oczywiście
jasne będą

Kwiatowy ogródek Monteverde 00:28, 21 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Aniu ta ciemna lilia jakoś się nazywa?

Tak to lilia Lankon
Kwiatowy ogródek Monteverde 00:13, 21 sie 2014

Do góry
Aniu ta ciemna lilia jakoś się nazywa?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies