Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

EdytaB 10:01, 21 sie 2014

Glos oddany
I w nosie mam czy to był projekt czy nie,
ważne jak nie najwazniejsze jest to, że ogród jest zadbany, kipi zielenią i kwiatami, najwspanialszy na świecie projekt bez serca, pielęgnacji i potu właściwieli szybko straci na swoim pięknie.
agam 10:01, 21 sie 2014

Ode mnie masz trzy głosy dziennie Uwielbiam Twój ogród i jestem z wirtualną wizytą niemal codziennie.
Powodzenia bo zasługujesz na wygraną.
Kondzio 10:01, 21 sie 2014

Dziewczyny moze juz dość mówienia o tym ja mam ochotę poczytać o dobrych rzeczach czyli przeróbkach w ogrodzie i nowych zakupach prosze następnym razem zrobić co nawidziwalaś na mojej frontowej rabacie
Kondzio 10:07, 21 sie 2014

U mnie pada deszcz i nic nie moge robic a mam gości w przyszły weekend z O i co ja mam teraz robic nic nie mam z robione trawa długa wczoraj nie padało to byłem w pracy
agatanowa 10:21, 21 sie 2014

Ana, ja chyba mam pomroczność jasną, bo ja nie widzę u Ciebie tych komentarzy, może czegoś nie klikam.
aaa, pewnie one są pod innymi ogrodami?
Z projektowaniem - to dobrze, że napisałaś, lepsza uczciwość, niz jej brak. Nawet jesli w minimalnym stopniu korzystałaś, ale zawsze. Kazdy może ocenić, czy ma to dla niego jakiekolwiek znaczenie. Zresztą względem Danusi, to też ładniej.

A Łukasz to się nie przyznał (nie chciał dac namiarów), a Robaczek-Kasia też nie (chyba nie ma swojego watku nawet tutaj?). Wyszło nam z analizy listy uczestników. I wyszło szydło z worka Ja na nich trafiłam własnie dzieki linkowi w Twoim watku
Z tym głosowaniem to tak działa, im więcej ma się znajomych, tym łatwiej zapunktować, sama u Ciebie to napisałam, gdy się zastanawiałaś, dlaczego 4-ty tydzień takie "dziwne" roztrzygniecie konkursu przyniósł. Ale osobiście uważam, ze co nie jest zakazane, jest dozwolone. I każdy może sam ocenić, czy chce głosowac czy nie. Czy chce, aby znajomi wiedzieli, czy nie. I tyle.
Ja wiem, że ogród, aby utrzymać w tak wspaniały sposób, potrzeba olbrzymiej pracy. Którą u kazdego z naszych uczestników konkursowych adoruję i nachwalić się nie mogę. I wiem, że kazdy wkłada w to, co robi ogrom serca. A nie każdemu musi się podobac styl, efekt ostateczny, jaki się uzyskuje. Więc niech nie głosuje i tyle.
agatanowa 10:26, 21 sie 2014

popcarol napisał(a)
..."hejterzy" - modne ostatnio słowo

Karolka, ale Ty wyedukowana a gdzie dbałość, o język ojczysty? Jakie wzorce przekazujesz Młodej? A tak na marginesie, nie zgadzam się z tym - każdy ma prawo oceny i wypowiedzenia się, co uważa. To nie oznacza, że jest zazdrosnikiem czy wszystkich nienawidzi w koło. Po prostu coś tam mu się nie podoba i tyle. Ma prawo.

Kondzio ma rację, dajmy sobie z tym spokój i wróćmy do ogródków
Juzia 10:43, 21 sie 2014

Oj Agata....buzia Ci się nie zamyka
ana_art 10:55, 21 sie 2014

TEMAT UWAŻAM ZA ZAMKNIĘTY!!!!

POWIEM TYLKO ŻE ŻAŁUJĘ BARDZO, o tym że napisałam o tym konkursie tutaj... Ponieważ dyskusja prowadzona i przerzucanie się argumentami jest zbędne...

Konrad na frontową to Ty jeszcze poczekasz bo pan od kamyków zastrajkował
Kuba 11:01, 21 sie 2014

Wrzucę swoje trzy grosze do dyskusji o projekcie- jeśli mogę. Mam taki projekt i stwierdzam, że robienie ogrodu wg projektu nie jest wcale proste, wcześniej sadziłam "co mi w duszy grało", a teraz musze się dyscyplinować- i tak wielu roślin z projetu nie mogę kupić, są takie kótrych szkoda wyrzucić więc i tak lądują na rabatach. Natomiast znam ogrody robione z projektu które są po prostu brzydkie, zaniedbane i takie bez projektu, gdzie widać zmysł artystyczny i ciężką pracę ogrodnika. I tak naprawdę o to powinno chodzić w tym konkursie, bo to nie jest konkurs na projekt tylko ogród. Chętnie oddałabym swój głos ale mierzi mnie konieczność podawania wszystkich swoich danych łącznie z numerem telefonu do rejestracji- po co to komu? Pozdrawiam
Kondzio 11:06, 21 sie 2014

Och ty nie dobra jak każesz mi tyle czekać juz od wiosny pokryjomu zmieniałaś ta rabate jak ja to mowie cichcem a tu jesień sie zbliża i dalej nie ma zdjec i nie jest skończona a przyznaj tu mi sie ile juz nakupilas cebulek znając życie wykupilas znowu wszystkie