Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Juzia 20:53, 20 sie 2014

A co zrobisz z Rh?

Rozplenice to dobry wybór
ana_art 00:01, 21 sie 2014

Juzia_G napisał(a)
A co zrobisz z Rh?

Rozplenice to dobry wybór
mam do oddania, ale one nie są najlepszej jakości...
Sebek 06:50, 21 sie 2014

Kilka głosów juz masz ode mnie Poprosimy fotki zmienianych rabat, przed i po oczywiście
bdan 08:05, 21 sie 2014

Ana w jednej dłoni trzymam kciuki za wygraną, drugą klikam. W końcu trzy stożki u mnie to inspiracja z Twojego ogrodu
ana_art 09:01, 21 sie 2014

Sebek napisał(a)
Kilka głosów juz masz ode mnie Poprosimy fotki zmienianych rabat, przed i po oczywiście
jasne będą

za głosy dziękuję tym bardziej, że ktoś w konkursie wyraźnie zarzucił , że nie sztuką jest być na jakimś forum i zwołać społeczność forumowo do głosowania... jak widać po wynikach wcale to nie jest takie oczywiste
Ta czy siak mój ogród wzbudził wiele emocji od tych pozytywnych po negatywne o czym świadczy 4 strony komentarzy...
ana_art 09:04, 21 sie 2014

miałam zapytanie o rozplenice
oto jedna z nich, kupowana u mojej Pani trawkowej, która w tym roku ma naprawdę sporo różnych odmian. To ta najwyższa, kupowałam ją po 12zł. i żurawki, które w słońcu mają cudny różowy odcień

Gabrysia_ 09:08, 21 sie 2014

bdan napisał(a)
Ana w jednej dłoni trzymam kciuki za wygraną, drugą klikam. W końcu trzy stożki u mnie to inspiracja z Twojego ogrodu

Nie jesteś sama,ja też po części zgapiłam od Any rabatę trawiastą
...też trzymam kciuki i głosuję
Gabisia 09:08, 21 sie 2014

ana_art napisał(a)
jasne będą

za głosy dziękuję tym bardziej, że ktoś w konkursie wyraźnie zarzucił , że nie sztuką jest być na jakimś forum i zwołać społeczność forumowo do głosowania... jak widać po wynikach wcale to nie jest takie oczywiste
Ta czy siak mój ogród wzbudził wiele emocji od tych pozytywnych po negatywne o czym świadczy 4 strony komentarzy...

Aniu, ale negatywne tylko trzy. I to nie dlatego, że się nie podoba, tylko że za czysto
ana_art 09:08, 21 sie 2014

a tutaj będą zmiany, tatarak do tej pory był marny a teraz się wziął w garść chyba go tak zostawie

ana_art 09:11, 21 sie 2014

Gabisia napisał(a)

Aniu, ale negatywne tylko trzy. I to nie dlatego, że się nie podoba, tylko że za czysto

hahahah u mnie tak, ale u innych w komentarzach. Czyli trzeba było zrobić zdjęcia zaraz po urlopie przed pieleniem Jednak główny zarzut to PROJEKT!