Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Juzia 09:27, 21 sie 2014

ana_art napisał(a)
mam do oddania, ale one nie są najlepszej jakości...

A za ile byś mi sprzedała wysyłkowo?
Mam chęć je podratować

Mocno duże są? To Cunningham'sy prawda?
bdan 09:29, 21 sie 2014

ana_art napisał(a)

Jednak główny zarzut to PROJEKT!

Bez sensu, ja nie miałam projektu, ale inspirowałam się ogrodowiskiem i Twoim ogrodem również; czyli w takim przypadku to moje dzieło twórcze?
agatanowa 09:30, 21 sie 2014

Ana, aż przejrzałam wszystkie komentarze, wcale nie ma dużo negatywnych, fakt, że z 95% naszych - to jak mogą być negatywne, skoro znamy ten ogród i podziwiamy? Nikt tez nie napisał, że zwołałaś forum Ogrodowiskowe i ze ma zastrzeżenia, co Ty! Nie czytałam regulaminu konkursu, ale raczej nie jest to zakazane. Miłosnicy forum, mogą uwielbiac Twój ogród i na niego głosować. Tak właśnie jest. Przecież każdy może się tez na forum zapisać, na fajsie zwołac przyjaciół swojego ogrodu, etc. Negatywne komentarze dotyczą tylko jednego: nie czystości wcale, ale etapu projektowania. I każdy ma prawo mieć swoje podejście do tematu. Jak widać, nie jest ono jednoznaczne, a i regulamin chyba nie zakazuje wstawiać ogrodów, które miały "spotkanie" z projektantem.
Juz się nie przejmuj bzdurami. Masz bardzo ładny ogród
agatanowa 09:34, 21 sie 2014

bdan napisał(a)

Bez sensu, ja nie miałam projektu, ale inspirowałam się ogrodowiskiem i Twoim ogrodem również; czyli w takim przypadku to moje dzieło twórcze?

Danka, kazdy ma prawo do swojej opinii. Wg mnie jedno jest istotne: jesli regulamin nie zakazuje pokazywania ogrodów, które miały profesjonalny etap projektancki, to niech się nikt nie czepia. A uważac może oczywiście, co chce, ale jest to bicie piany i tyle. Przeciez nikt nikogo do głosowania nie ciagnie za uszy.
ana_art 09:34, 21 sie 2014

Juzia_G napisał(a)

A za ile byś mi sprzedała wysyłkowo?
Mam chęć je podratować

Mocno duże są? To Cunningham'sy prawda?

za wysyłkę, mam 3 cunninham'sy i 2 escimo
ana_art 09:35, 21 sie 2014

bdan napisał(a)

oczywiście
popcorn 09:56, 21 sie 2014

hej Ana, miłego! Idę klikać
Kondzio 09:57, 21 sie 2014

Roślinki sliczne jak żorawki wycofuje z ogrodu te sa sliczne
ana_art 09:57, 21 sie 2014

agatanowa napisał(a)
Ana, aż przejrzałam wszystkie komentarze, wcale nie ma dużo negatywnych, fakt, że z 95% naszych - to jak mogą być negatywne, skoro znamy ten ogród i podziwiamy? Nikt tez nie napisał, że zwołałaś forum Ogrodowiskowe i ze ma zastrzeżenia, co Ty! Nie czytałam regulaminu konkursu, ale raczej nie jest to zakazane. Miłosnicy forum, mogą uwielbiac Twój ogród i na niego głosować. Tak właśnie jest. Przecież każdy może się tez na forum zapisać, na fajsie zwołac przyjaciół swojego ogrodu, etc. Negatywne komentarze dotyczą tylko jednego: nie czystości wcale, ale etapu projektowania. I każdy ma prawo mieć swoje podejście do tematu. Jak widać, nie jest ono jednoznaczne, a i regulamin chyba nie zakazuje wstawiać ogrodów, które miały "spotkanie" z projektantem.
Juz się nie przejmuj bzdurami. Masz bardzo ładny ogród

wiesz chciałam napisać, że się nie przejmuję bo tak faktycznie z jednej strony jest. Z drugiej strony jest mi przykro bo ja z reguły jestem uczciwa i mówię co myślę. Dlatego napisałam o projekcie, jednak tylko ja wiem ile z tego projektu jest u mnie a ile to zmiany i modyfikacje które wykonałam sama metodą prób i blędów, przesadzania z flanki na flankę...
Teraz wiem że nie powinnam wspominać o projekcie, byłoby 'ładniej' choć niezbyt poprawnie politycznie według mnie...

Nigdzie nie napisałam, że ktoś zarzucił bezpośrednio Ogrodowisku, chociaż tak jest...

cytuje
"Do "works":
ten konkurs wygrywa ten, kto zbierze najwiecej glosow. Jesli uczestnikiem jest czlonek jakiegos forum internetowego, to blyskawicznie uzbiera ogromna ilosc glosow. Stad sa te roznice, ktore tak Pania dziwia. To tak jak z reklama - nie zawsze najlepiej sprzedaje sie produkt najlepszy "

"Oddaję swój głos na najpiękniejszy ogród spośród prezentowanych. Ogród z charakterem i klimatem. Nie ma Pani wsparcia wsród forumowych fanów.... więc trudno o sprawiedliwy werdykt....
W zupełności zgadzam się z wpisem poprzednika "

Dodam, że zarówno ja, Łukasz jak i Robaczek-(z obu forum) korzystamy z pomocy forum, ale też inne osoby korzystają ze swoich 'źródeł'

Konkurs nie zmieni NIC w postrzeganiu mojego ogrodu, bo dalej będzie moją pasją, dalej będę wyłączała się przy pieleniu i odpoczywała psychicznie. Jest po prostu mój i wcale nie uważam, że jest najpiękniejszy. Być może dlatego, że wzgledem siebie jestem bardzo krytyczna...
popcorn 09:58, 21 sie 2014

Ana, nie przejmuj się, negatywy dają sami zazdrośnicy i "hejterzy" - modne ostatnio słowo Olać!
pozdrawiam!