Renia jak Ty masz wszędzie kore to jak rozkładasz tą qpe?
ale zmiany u Ciebie, wieki tu nie byłam! zrealizowałaś mój pierwotny plan na front tylko u mnie hortki zamiast róż miały być.
super będę u Ciebie podziwiać jak to w efekcie końcowym by wyglądało
Pan Krzyć z Jagodnicy bardzo fajny co? taki kowboj ;p
powiedz mi jeszcze proszę liatry gdy sa teraz takie brzydkie brązowe to się ścina czy na wiosne? i moglabym je teraz przesadzić? zawadzają mi trochę na różance..
nooo bardzo bym chciała tak wzdłuż altany ale to jeszcze sporo miesięcy urabiania.. on i tak już przeszedł z etapu trawnik do etapu trawnik i hortki więc jest progress..jest nadzieja
tak, chodzi o to żeby było geometrycznie, asymerycznie i tez przesrzennie. taki ogród w 3D
tobie łatwiej bo u mnie byłaś (choć dawno i pewnie mało pamietasz)ale wiem ze generalnie cięzko to tak ustawić..stąd moja kolejna prośba o pomoc
Gosia ) strasznie mnie ucieszyl Twój post normalnie kamień z serca...zawsze gdy wymyśle cos nowego to zazwyczaj jestem negowana i przyznam szczerze że dupsko juz mam mega twarde bo i w tym przypadku byłam gotowa na cięgi .. a tu tak fajnie! szok i dla mnie..
wiesz któregos wieczora tak mnie naszło, rozluźniłam sie zamknęłam oczy i zaczęłam to sobie wyobrażać i..
właśnie tak jak na pinach wyobrazam sobie swój ogród, trochę na efekt kostek poczekam ale cieszę się że już mam pomysł w głowie