Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

malkul 11:04, 24 paź 2016

ren133 napisał(a)
Jesienie

ech co tu Reniu duzo pisać. Jest cudownie.
malgol 11:08, 24 paź 2016

Przyszłam podejrzeć kolejny ogród...i się zachwyciłam Masz pięknie.Po prostu pięknie! Zachwycajace trawy, buksiki... wszystko w takim ładzie, harmonii i przemyślane. Ta twoja chluba to carexy? jakie?
Znowu nabawiłam się kompleksów
Monika76 11:29, 24 paź 2016

Witaj Reniu. Masz zachwycający ogród, z przyjemnością dzisiaj "posiedziałam" u Ciebie zdecydowanie dłuższą chwilkę. Zorientowałam się że jesteś z okolic Łodzi tak jak ja i tu poproszę o pomoc- masz cudowną Świdośliwę gdzie taką dorodną mogę dostać. Pozdrawiam
anna_t 11:31, 24 paź 2016

ren133 napisał(a)

Jeszcze Globemastery muszę wsadzić, qpe i kompost na rabatach rozlożyć, kompost na kopczykowanie róż już czeka ... chciałam jeszcze HT zastosować na buksy ale nie wiem czy to czasem już nie za późno ... no i trawy trza powiązać ale to już w listopadzie w ramach jesiennej rozrywki ogrodowej

Buziaki Jolu

Renia jak Ty masz wszędzie kore to jak rozkładasz tą qpe?

ale zmiany u Ciebie, wieki tu nie byłam! zrealizowałaś mój pierwotny plan na front tylko u mnie hortki zamiast róż miały być.
super będę u Ciebie podziwiać jak to w efekcie końcowym by wyglądało
Pan Krzyć z Jagodnicy bardzo fajny co? taki kowboj ;p
Pszczelarnia 11:33, 24 paź 2016

ren133 napisał(a)
Ścianka wodna

Śliczne.
Monika76 11:49, 24 paź 2016

Reniu jeszcze jedna rzecz. Napisałaś że na wiosnę masz zawsze dużo siewek Werbeny- ja o niej marzę, ale z nasion nie potrafiłam wyhodować, a sadzonek nigdzie nie spotkałam. Więc jak zechcesz mnie uszczęśliwić na wiosnę, to będę mega szczęśliwa.
Margarete 11:51, 24 paź 2016

Ambrowiec cudny, świdosliwy na tle śianki piekne, graby i trawy cudne, o turzycach nie wspominając...No az nie przyzwoicie, tak slicznie...co tu wchodze to nachwalic sie nie moge...
Pokaz wreszcie jakies brzydkie miejsce...-), bo zanudzisz sie tymi pochwałami od wszystkich......

UrsaMaior 14:53, 24 paź 2016

Renia, ale mnie dobiłaś tym ambrowcem Najpierw Edyta, teraz Ty...ehh koleżanki...;D
Iwk4 15:15, 24 paź 2016

ren133 napisał(a)
Ścianka wodna

Reniu, czemu na tych dwóch fotkach ścianka nie wygląda tak samo?
Na pierwszej wylewka jest na samym brzegu. A na drugim jakby była szersza i wylewka bardziej do środka... Pomijam szerokość, bo to może być złudzenie optyczne.
Fotki wyglądajq na robione o tym samym czasie.
Czy cow mi umknęło?

15:36, 24 paź 2016
foty światowe przy moim upodobaniu do bylin taki stan porzadku nie mozliwy ...choc czasem mi sie marzy
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies